Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
A női logika...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
A női logika...

Szevasztok baszd meg!!
Ma nézegettem a csajokat és láttam egy ilyen kis "tündi bündikét", aki éppen megpróbált behatolni egy házba...
Van a csaj egy majdnem üres HÁTIzsákkal a kezében, a másikban pedig egy kis édi-bédi kabátocskával...és próbálta magát beszenvedni először a külső kapun.A nagy nehezen lenyomta A LÁBÁVAL a kilincset...oké jön a második pálya.Bent a belső ajtón ilyen gombkilincs volt és az az IQ light azt is megpróbálta a lábával, aztán meg megpróbálta megfogni, de nem jött össze neki, körül nézett -ekkor én elsandítottam a másik irányba- és elkezdte a fogával tépni az ajtót...hogy lehet valaki ennyire hülye??
Aztán persze jött a felmentősereg és belülről kinyitotta egy másik nő az ajtót...hangsúlyozom, mind2 szőke volt, csak az egyik rózsaszínben volt (nah igen...), a másik meg feketében.<--a nyerő páros.
És a legszebb az egészben, hogy a csaj kocsival jött...egy ilyennek jogsit?Biztos leejtette a kulcsát a vizsgáztató lábai közé.
Érdekes dolgok vannak ebben a nyomorék városban.

Nehogy valaki magára vegye...nem vagyok én soviniszta, csak röhögök a hülyéken.


Ma szavazott rám valami picsa és először rohadtul nem tudtam, hogy ki a frász az, aztán olvasgattam a naplóját és rájöttem...
Te figyelj!!Honnan a picsából tudod te, hogy mit érzett áDy, mikor meghalt a barátnője??Tudtommal senki nem volt ott vele aznap éjjel csak a zsaruk, meg az a részeg geci, akit utána rövid úton szépen kórházba juttatott egy kormányzár segítségével.Ott halt meg mellette a kibaszott kórházban, naná, hogy bekattant...de neked ehhez az egészhez mi a fasz közöd van...a világon semmi, csak egy levakarhatatlan kis görcs vagy, aki folyton szerelmesnek hiszi magát, aztán meg az őrületbe kergeted a palikat.Nem is értem ez a fasz mit evett rajtad.De tudtommal neked ahhoz sincs sok közöd, hogy áDy kit szeret jobban.
Ki nem állhatom az ilyen kis nyivákolós csírákat, mint te...tulajdonképpen kár, hogy áDy nem rendezett jelenetet, mikor meglátogattad sírva.Pedig úgy leordíthatta volna a fejedet, csak akkor már le is filmezi, amit utána csinálsz és mindannyian jót röhögünk az egészen...SZÁNALMAS VAGY!!!

Huh...még üzenni is jó ilyeneket.Ki hitte volna, hogy kiadom magaból ezt a mérget?!

Na vajon menjek egyed dugni, vagy inkább ne menjek, hanem rendeljek házhoz egy pinát??Áhhh...kilógok.Az izgisebb.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat