Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Hmmm...ilyen hétfőm még nem volt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Hmmm...ilyen hétfőm még nem volt

Kibaszott lusta vagyok írni, de azért jöhet néhány sor, nem??
Ma voltam fodrásznál és ha már úgyis ott vagyok megkérdeztem, hogy hogy tudna áDy hosszú hajat csinálni magának könnyen és gyorsan...a fodrász megmondta, hogy hogyan lehetne és ahhoz még meg se kéne növesztenie, úgyhogy király...remélem tényleg belevág, mert a zselézett haj a discosok védjegye.

Szereztem 3 új telefonszámot, úgyhogy akkor mostmár van talon. :))

Megírtam a házimat németből...illetve megírta nekem áDy, úgyhogy jövök neki eggyel.

SlipKnot a király!!

A hülyegyerek jól van, csak most kapar a torka, mert a villamosmegállóban ordítozott a villamossal, amiért az orra előtt húzott el, meg beszólt neki egy járókelő és azzal is elkezdett ordítozni.Holnap tuti virulni fog a feje, mert leadom a drótot, hogy hogyan csináljon magának hosszú hajat és még a bnőjével is találkozik, mint ahogy azt ma is megtette (amúgy jó kis csaj, de ezt csak így hallkan)...tiszta hülye a csaj, de olyan érettebb is az átlagnál...mint áDy.Remélem összejön haver!!Csak ügyesen!

Büdös a lábam, a seggemen nőtt egy pattanás és úgy hívják, hogy Veronika...te olyan kurva vagy, hogy még a sarokról is kitiltottak vazze!! <--egyik Vera se vegye magára, csak az, akinek címzem!
...hmmm, de legalább jó az ágyban. :))

Ne hari John...ha el tom játszani a "The Nameless"-t, akkor visszakapod a szólógitárt, de ha gondolod, akkor megveszem és menj a picsába! :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat