Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Kókusz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Kókusz

Szevasztok!!
A sparban ne vegyetek kókuszt!!Vettem kettőt és mind2 teje tök savanyú volt...először csak azt hittem, hogy éretlen és kiöntöttem a kókusztejet, aztán megbontottam és mind2 tiszta penész volt...pinába.
Most megint nem tok igazi pina kolada-t csinálni, pedig azzal akartam kedveskedni Annának (bnőm anyuja).
Bontás közben azért volt egy kis gány...úgy sikerült elfűrészelni, hogy a végén tört és lett rajta egy kis csücsök és én meg elkezdtem kivájni (mert azért koktélpohár az kell, ha legközelebb buli van) és megszaladt a kezem és most éppen dől a kezemből a vér...huh bazzeg.Megyek leöntöm egy kis alkohollal, vagy besózom.

Végülis a mai napom nem volt egy átlagos, de nálam nincs olyan, hogy nem történik semmi...max. este nem jut eszembe, hogy mit is írjak le.
Bnőmmel voltam és holnap több, mint valószínű, tanulok, meg meglátogatom a nagymuttert, mert szegény öreglányt már rég nem láttam és azt sem tudom, hogy mi van vele.
Mióta nagyfater nincs köztünk, olyan abnormális lett a mama, hogy az már művészet.Nah majd holnap részletezem, hogy miket csinál...nagyon humoros.

Puszika mindenkinek!!

U.i:ha nem lennék ilyen kanos, akkor talán hülye se lennék...annyira.Ilyenkor lenne jó egy jó kis plázacica...Eszter, a faszért símogatsz állandóan és még csodálkozol, hogy folyton rád vok gerjedve. :pp

-->fikázott egy csajt a metrón és tényleg olyan bénán nézett ki az a kis plázamániás műmuff, hogy még a 220 se bassza meg.



Te hallod??Én az utóbbi próbálkozásaimkor mindig úgy fogtam ki, hogy a kiszemelt csaj eltekeri a fejem...kivéve Glóriát, meg azt a hegyesállú hisztis picsát.Na várjunk...akkor nem is olyan sűrű ez a dolog.

Na mostmár tényleg megyek...százér az édes, az erős!!

Mégse...Dani ma nagyon idegesítő volt.Néha ez a kisgyerek komolyan az agyamra megy, meg Eszterére...és az egészben az volt a király, hogy ez a kis pöcs utána jött hozzám, hogy játszak vele.
Fannika meg feljött sajnáltatni magát, vagy nem tom.Én egy szót se szóltam hozzá, aztán ő meg (Danikával játszottam, mert nem akartam, hogy megint hozzámvágja a cipőjét) beszólt valami baromságot, én meg így spontán elküldtem a picsába...és el is ment. :))De még azért odavágta Eszternek "Látod, ezért nem szeretek feljárni ide", erre meg ilyet szólok "Eszter, ne kezdj sírni, légyszíves!!" és fanni hipp-hopp eltűnt. :)))
De azért nem vagyok gonosz, ugye??Mi az, hogy nem?!?!?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat