Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Hehe...húsvéhét.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Hehe...húsvéhét.

Ma voltam a nagymutternál és teljesen véletlenül az unokabátyám (Attila), a féltesója (Tomi) és az ő menyasszonya (Ari) is ott voltak...tök jó volt őket újra látni.Mikor utoljára láttam Tomit még kis pöcs voltam és most meg már egymagasak vagyunk...főként az esett jól, hogy jól el tudtam velük dumálni és mikor megemlítettem, hogy dolgozom meghallottam azt a mondatot, amit az apám szájából soha nem hallottam...de nem is akarom már.Ez a mondat a "Büszke vagyok rád" volt...még a volt tanáraim is mondták...
Tomival nagyon sokban hasonlítunk és komolyan semmi rokoni kapcsolat nincs közöttünk, de én szeretem őt, mint a testvéremet.
Attila színte semmit nem változott, csak egy kicsit tán komorabb, mint volt...de a sorrend is megváltozott:Most nem ő nevettet engem, hanem én őt.
Asszem szombaton kitolom a pofámat csepelre és meglátogatom őket...legalább is a keresztapámat mindenképpen...ő biztos tudja, hol laknak, vagy legalább a számukat.

Fater tegnap iszonyatos dolgot akart mondani nekem, de végülis megnyugtatott: "...Menjél!!Engem már nem érdekel, hogy hova mész."Hogy tudassam vele, hogy örülök neki, nem szóltam vissza semmit...inkább mentem hülyülni...a barátaim legalább tartanak engem valamire.

Nah...hát akkor én most megyek dolgozni, mert ma így is azt kellett volna egész nap.

Bye mindenkinek!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat