Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Welcome to Göd!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Welcome to Göd!

Tegnap lezúztunk Gödre és tök fasza volt, mert ugye a szólógitárt elvitték a Kaszásék még pénteken az akusztikus gitár tokjával együtt...én meg zúzhattam az utcán egy hátizsákkal, egy akusztikus gitárral és egy szólógitár-tokkal, ami rohadt jól néz ki, (annyiba is került) de valahogy gitár nélkül nem éppen a legjobb.
Klaudia csak úgy fiatalosan negyed órás késéssel volt hajlandó letolni a seggét és még akkor se a megbeszélt találkapontra, hanem azzal az elegáns mozdulattal elcsattogtam hozzájuk és eléggé Black metálos hanggal felüvöltöttem, (szeretem, ha egy nő késik, de úgy nem, ha egy vonat forog kockán) amire az anyja (és a család összes többi tagja) lefosta a bokáját...végülis csak egy 2 méter magas 100 kilós pszichopata ordít fel a vékony kis csajnak, miért is félne??
Kesebb nehézségek árán eljutottunk Gödre (hát igen...Klau végig be volt szarva, hogy rossz vonatra szálltunk, de hát én sokat járok vonattal, úgyhogy vágtam, hogy nem...de hagytam pánikolni) és rögtön mentünk is a házba köszönni...
Igen ám, de csak Kaszás és Keszthely voltak otthon, úgyhogy addig gyakoroltunk.
Darab idő múlva feltűnt pár ismerős arc, úgyhogy én ösztönösen utasítottam a kutyákat, hogy ne hagyják őket bejönni...Mindenkit üdvizeltünk (ez nem sajtóhiba) és rohadtul megörültek nekünk...Csabi már aznap reggel felhívott, hogy mikor megyünk már.
Anikót rögtön letámadtam és arra kényszerítettem, hogy egy órán keresztül hallgassa a baromságaimat...amint szétröhögtük magunkat nekiláttunk kajálni.Csabi krumplis tésztája isteni volt, úgyhogy ennek örömére csináltunk piát, aminek kb. 30%-át sikerült meginni, mert ütős volt, én meg nem ittam, csak egy pohárkával.
Ezután lejesseltünk a partra kicsit marhulni...ugráltunk hintából, meg úgy amúgy, bírkóztam a Rexxel és végül bementünk a kocsmába.Kicsit iszogattunk (Kaszthellyel csak őszilevet ittunk) és tűztünk vissza a házba.
A többit holnap, mert mindjárt éjjfél...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat