Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Huhuhúúú...balllhééés ssszülinap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Huhuhúúú...balllhééés ssszülinap

Szevasztok!

Tegnap volt az én drága Kaszás barátom 16. születésnapja és eleinte még semmi gáz nem volt, mentek a dolgok, ahogyan azt egy szülinaptól elvárjuk...aztán történt ugyanis, hogy csináltattunk neki egy ezüst láncot és egy medált rá, aminek az elején a New Palace Ghetto felirat díszelgett, a hátulján pedig azoknak a neve, akik eme becses ajándékot adják szeretett Kaszásnak...igen ám, csakhogy nekem egy olyan megszólítás került fel, amit én soha az életben nem szerettem, sőt utáltam, mint az atom, mivel a vezetéknevemről van szó, amit én sértésnek veszek, ha így szólítanak.
Jó-jó...ezt így még lenyelem, aztán jött a legnagyobb bunkóság, amit már tényleg nem bírtam:Kedves ünnepeltünkkel szerettem volna koccintani, úgyhogy rendeltem tequilát (amit a hülye picsák citrommal szervítoztak...látszik, hogy milyen szar helyen voltunk) és gondoltam oké lesz...és amíg én fizettem a pultnál, drága barátom megitta a koccintós piát, úgyhogy én meg fogtam és kiöntöttem a gecibe...nem tudom, de valahogy egy ilyen után nem nagyon volt kedvem meginni.Úgy ért, mintha pofán köpött volna...
Ezek után az én jókedvem elszállt a banyekba, úgyhogy huzamosabb időn belül leléptünk onnan, otthagyva szeretett barátaimat, a nem kívánt embereket és az ünnepeltet.
A nap hátralévő része már valamelyest emberesebb volt, úgyhogy a világ újra megmenekült, hála pindúr Eszternek.
Ezek után megkértek, hogy töltsem ott az éjszakát, amibe csontra beleegyeztek a szülei (csodával határos módon)...az éjszakát nem mesélem el, mert tiszteletben tartom egy kedves barátom irántam érzett vonzalmát (ami kölcsönös), vagy nem is tudom, minek nevezzem.
Reggel aztán 1 órás késéssel értem haza, ami elég szép, de szakadó esőben még szebbnek számít.
Majd lementem egy kicsit a környékre (még mindig szakad) ahol is Kaszás kínálgatott egy üveg mézes sligovicával, akit én először finoman visszautasítottam, aztán mikor már nagyon tukmálta, akkor egy kicsit felemeltem a hangom, pedig ő az az ember, akivel a büdös életben soha nem emeltem fel a hangom (egy kicsit sem, még akkor sem, mikor kicsit összebalhéztunk), de hát azért az a tegnapi dolog iszonyatosan belemart a gerincembe és nem szeretem, mikor ilyesmi után se egy bocsánat és még jópofizik is...
Úgy tűnik, valami merénylet készül ellenem, mert nagyon súgdolóztak ott az emberkék, mikor szóba került, hogy mikor is van a szülinapom (ami ugye rendszeresen feledésbe merül...és nem csak a baráti körömben...nem véletlen tehát, hogy mindig szomorú vagyok a szülinapomon)...végülis érthető, csupán mindegyiküket évek óta ismerem.
Na mind1...nekem a szülinapomon csak annyi kell, hogy minden ismerősömtől egy SMS, levél, hívás, látogatás, baráti ölelés, egy "boldog szülinapot...örülök, hogy élsz", vagy vmi ilyesmi, nyugalom és a barátnőm forró csókjai.Szarban voltam, mikor kérdezték, hogy mikor is van a szülinapom...komolyan gondolkoznom kellett rajta...más "normális" ember rávágja...én meg már nem is tudom.
Másét mindig tudom.

Na mind1...megint rinyáltam, mint egy kurva, úgyhogy még jó vagyok.
Bye all!

U.i:az új bejegyzést nem a sok reklamáció váltotta ki, hanem az, hogy bassza a csőröm, mikor ilyen ünnepekkor mindig az én kedvemet basszák el.Tudom már, miért szerves része egy bulinak a pia...kedv is kell bazzeg.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat