Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Írjunk haszontalan dolgokat!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Írjunk haszontalan dolgokat!!

Ma nem késtem el reggel(!!!) és minden tök jó volt egész nap.
Lay elkérte a diák és személyi számomat a tv-nek, úgyhogy mostmár minden király és a fotóssal is beszéltem, hogy mi lenne, ha csinálnék tájképeket neki és azokat mutatná be...erre ilyet szól "Figyelj...szabadúszó vagy, úgyhogy ne kérdezz, csak cselekedj...én csak közvetítek."Úgyhogy holnap amolyan művészi napot tartok és fotózgatok ilyen hülyeségeket...azt hiszem az egyik képem az a szerelmes naplemente lesz...amiben segítségemre lesz az én kis bnőm és egy szál vörös rózsa...és remélem a szél is rásegít, mert úgy akarom, hogy nappal szemben fényképezek és Eszter ott áll majd egy rózsával a kezében és a haját fújja a szél.
Nah??Szerintetek milyen lenne??

Voltam ma szoliban...nem szokásom, de állítólag most nem vok olyan fehér, mint eddig...egyrészt nem vok hófehér, másrészt meg én semmi különbséget nem látok, úgyhogy pafff.Lényeg, hogy tudtam relaxálni és a búgás is jótékony hatású volt.Legközelebb összevérezem magam...kíváncsi vok, világít-e.

Ofőm befestette a haját (már tegnap is olyan volt) és tök jól néz ki, nem mintha eddig nem nézett volna ki jól, de most ez a (mindenféle) hajszín nagyon kiemeli a szemét és mintha a mellei is nagyobbak lennének...mi a faszt pofázok itt??Na jó...én már fáradt vagyok, pedig nem csináltam semmit.

A fogamat megcsinálta egy másik angyal és van rá 2 év gari, úgyhogy asszem ugrok mégegyet, de most magasabbról, mert most a jobb lábamra és a kulccsontomra hajtok. :))

Na bye mindenki!

U.i:Jó, hogy sokaknak hiányoztam, de az egy kicsit szar, hogy (bár számítottam rá) nem mindenki fogadott úgy, hogy "tök jó, hogy itt vagy"...amúgy megtanultam balkézzel írni...3 nap alatt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat