Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

áDy - I have lot of deamons...where is my angel? naplója


KisKakas [2829 AL], gazdája áDy - I have lot of deamons...where is my angel?
Őhhhm...megint pusztítottunk.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2829
Őhhhm...megint pusztítottunk.

"Mondd kis kócos hol van a mamád, most is érzem a lába szagát, gyere kis kócos hagyjuk a mamát, baszd szájba Homár a jó kurva anyád!Homár Laci köcsög buzi, Homár Laci nyeszlett sunyi, Homár köcsög kis buzi...Az AIDS-es anyád a világra szart, azóta is kevered a szart...HOMÁR!!NE KEVERD A SZART!!"

Akit esetleg így hívnak, az ne vegye magára!

Mivel ma kaptam egyet egy jó vastag acélrúdtól, így most olyan egykezes megoldást kellett találnom...nincs eltörve a kezem, csak simán bevérzett a csonthártya.Kibaszottul fáj...

Szombaton megyek a csajomhoz bulizni és remélem, tök jó lesz.(vele mi nem tök jó??) Ezt a hétvégét most úgy csinálom, hogy minden bp-i régiót végiglátogatok, ahol vannak haverok, de a legtöbbet akkor is vele leszek, mert ő olyan pihent, hogy azt elmondani se lehet és ahhoz képest okos és ambíciózus kis csajszika.

Nade nem azért vok itt, hogy róla beszéljek, hanem arról, hogy milyen volt a napom.
A kis baleset után elhúztam a kórházba a haverommal, Lackóval...elintéztünk mindent és elmentünk garázdálkodni.A liget felé vettük az irányt és jól elhülyéskedtünk ott magunkban...találtunk egy széket és szétbasztuk, ezek után bementünk a játszótérre és kipróbáltuk azt a lecsúszós faszságot...kurva jó, csak nem az én TÖMEGEMRE (és magasságomra) tervezték...néha komolyan azt hittem, hogy elszakad a drótkötél, főleg , mikor mindketten felszálltunk és úgy csúsztunk le.Mikor már nagyon untuk továbbmentünk és befeküdtem egy ilyen függőágyszerű szarba (tulajdonképpen hinta) Lackó meg nekifutásból kiborított belőle...mivel pont a jobb kezemre estem (azzal voltam kórházban egy órával az előtt), ezért csak 1 percig röhögtem, utána meg őt raktam bele és jól belöktem.

Huhhh...elmentem a csajom sulijához és álltam fél órát, közben Rózsaszín pitbull volt a menü.Csak ott álldogálok és megérkezik Eszter apuja...nah mondom oké, akkor egy perc alatt végezni kell, nade mind1, holnap úgyis látjuk egymást megint.

Tök sok idegen köszön nekem mostanába az utcán...mégis csak skizofrén vagyok??

Na csóközön!!

U.i:Kibaszott Lackó...ha le mered vágatni a hajad, szét baszom a fejed.Nekem ilyen csicska göndör, neked meg tök jó és nem növeszted meg??Fújjj... <--csak vicceltem, me még a végin kipricccű a bor!! :))

Nah...buli van, mennem kell.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat