Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2005. január 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2005. január 17.

Házassági fóbia. Kérem ilyen, azt kell mondjam, hogy van. Vannak munkamániások, aratnofóbok, alkoholisták, meg mindenféle lelki betegségben szenvedők, hát, ha nem is komoly szinten, de azért azt hiszem van bennem egy vonónyi ebből. Esetleg ezekből mindből? Csaknem. Az élet értelmének keresése közben azért sok marhaságot el lehet követni. Házasodni is, meg berúgni is, meg pókot enni és dolgozni egy csomót. Ebből még a házasságot nem próbáltam. Valójában pókot sem ettem, csak skorpiót. Meg szöcskét élve. Meg lepkét is, de csak fogadásból. Nem is tudom mit nem ettem még. Pedig nem vagyok egy haspók. Persze hiúságom egyre inkább előretör, ahogy a kor elhalad és girhes alkatom egyre nehezebb lesz. Talán a 190 centihez nem sok a 80 kiló, de nem vagyok elégedett magammal.

Mindegy. A házasság is egy hatalmas para. Ásó, kapa, nagyharang, aztán szevasz. Nincs kecmec. Persze lehet ezt csak úgy viccből is, de úgy meg minek.

Áh, inkább elvonulok és lefingok egy pókot. Aztán ha nem csíp seggbe, akkor adok neki legyet. Mert a pókok jók. A legyek nem. Azok ostobák. A pókok meg kegyetlenek. Az igazán kegyetlenek az emberevő ugrópókok, akik nagy kegyetlenséggel terrorizálják az ember lelkét, majd befonják és jó lassan kiszívják az életerejét. Még a tápiókapuding sem jó ellenük. Azt hiszem legalábbis. Amilyen szép állat a pók, olyan parás. Majdnem mint a házasság.

Zene, ami éppen szól: Gábor Deutsch: Bitz, Bytez, Wordz. Egy darabig elmegy, aztán az ember agya benyafog tőle. Tiszta ATB koppintás. Stílusváltás Jazzre.

Aztán szarunk a halakra, csak dugunk, mint a nyulak...

(szétszórtság)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat