Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
Wuááá

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
Wuááá

Vagy nem tudom mit üvölt egy szuperteve, amikor megjelenik a színen, de lássátök fülüim szümtüccel mik vogymunk - szuperteve vogymunk, s nem levénk isa, meg por, meg homu. Zuperság van kérem és mindez ajeszba és csak ma és csak nekem. Na, jó, mindenkinek, aki éppen száz nappal öregebb lesz - még a teveclubon is az öregséggel etetnek. Sebaj. Fiatal szív, öreg, szottyadt agy, még nem megereszkedett has. De már kérem nekem is Norbiznom kell itt mindjárt, mert, ha átlépem a 80-as küszöböt, akkor aztán lesz nemulass (Tesóm persze itt szórja a fakkokat tutter, mert egy gizdaság vagyok).

Persze egy szuperteve dagad az izomtól és tud repülni sárkány nélkül is és még ronda kék ruha is van rajta. Kiroá.

Ma sem mentem repülni - persze minek is, hiszen ahogy fentebb is látszik nagyszerű gúnyámon én aztán képes vagyok rája. Legalábbis ma.

Hm.

Milyen jó is szupernek lenni.

Hősködök, megmentek. - csak az alkaromra várok (vagy az alkalomra)

Wow.





















Még mindig nem történt semmi.
















































?













































Hm. Ennyit a szuperságról. Eleget szuperkedtem. Megyek tucatkodni és dolgzom tovább. Én az egyetlen bicycle repairman a sok szuperember között (miután a poén nem érthető, így további infó lásd Monthy Pithon repülő cirkusza - 3. epizód.)

(de lehet, hogy a második, vagy a negyedik epizód. Más epizód nem lehet, mert nem néztem meg még a többit. Az elsőben meg biztosan nincs, mert azt már úgysi tudom kívülről)

Uff

Utóirat: kipróbáltam a szeretés szupertrükköt. Überdurva. Ajándékot kell gyűjteni és minél több ajeszt adsz a kedvesednek, annál jobban fog szeretni, majd, ha tényleg eleget gyűjtöttél, akkor odamehetsz hozzá, aztán jól meghághatod. Ez igazán szép lecke a kis csitriknek. Wow.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat