Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2005. február 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2005. február 28.

Helló hétfő,

9:40 Nem félek tőled hétfő.
9:44 Na, jó, félek, de azért bátran szembenézek veled hétfő.
9:48 beleolvastam néhány naplóba. Az élet zajlik:) Ármány, szerelem és effélék. Király! - a hétfőt innentől nem közvetítem percenkénti bontásban, csak eddig itt lófráltam teveországban. Agyő tevék, ágyő virtuális üzenőfüzet.
Munka! Előre nemzet trammm trammm traaaaararamm....

21:54 a hétfő pöcs dolog. Hatig dolgoztam, mint a gép, aztán sérült lábút fuvarozás haza, vissza munkahelyre, s ahhelyett, hogy dolgoznék a veszendőbe ment síhelyre keresek váltó embert. Nomeg szétdobáltam itt bent a munkahelyen minden nyomorult papírt. S ráadásul csak akkor nyitom ki a naplót, amikor a frusztrációk a fülemen folynak kifelé. Gyík egye meg a meggyet.

(bár azért annyira nem volt tré a hétfő... - hiába, bátraké a cseresznye)

22:02 Két leginkább kedvenc naplóíróm naplója roppant módon összecseng. Szinte már azt az érzetet kelti, mintha a kettő személy egyként mosolygott volna a világra. Hasonló naplószövegezés. Hasonló adatlap. Az üzenetek mintha válaszok lennének soha fel nem tett kérdésekre, s a hangulat is egyszerre mozdul. Csak a lényeg nem látszik a naplóból. Van az érthetetlen írós harmadik, akinek a stílusa biz nem kedves nékem, de ha pont a két kedvencem jönne össze az mégiscsak buli. Aztán mintha persze mégsem jöttek volna sehova, főleg nem össze és csak marhaságok jönnek ki, de ennél komolyabban mégsem elemezhetem lelki életüket, mert bár úgyis el vannak foglalva (egy)mással, de mi van, ha véletlenül éppen ezt a bejegyzést olvassák el és akkor ők lesznek azok, akik ezt a jegyzetfüzetszerű szart nem fogják olvasni többé, ami - tekintetbe véve az olvasottsági statisztikáimat,- jelentős csökkenést okozna, s akkor hiába a sok reklámpénz, meg a finanszírozás, meg a hogyismondjam, mi is... Semmi. Mindegy. Visszatérek mások kapcsolatának boncolgatásához. Itt derül ki, hogy pletykás, perverz öregasszony vagyok belül (wuáá. ez durván hangzik). De mégis tök érdekes ilyeneket nézni, meg olvasni és belül szőni a fonalat. A valóság ettől még teljesen más is lehet. A valóság lehet, hogy prózai. Azért csináltak hasonló adatlapot és azért mozog a kedvük egyszerre és azért olyan az egész, mintha beszélgetnének, mert az egyikük valami tudatmódosító szert szed, s ettől csak plagizálásra telik az agyából. Igazából lehet, hogy mindkettő szed tudatmódosítót (mert mindkettő egy szörny), s lehet, hogy mindketten a másik agyi hullámain rezegve veszejtik valójukat elfelé, de valójában az már majdnem szerelem lenne, ami meg mégsem kezdődik úgy, hogy elmúlik és legyünk barátok, így marad az uccsú lehetőség a buli, meg a kamaty. Ezt viszont már tiszteletlenség felismerni, mert bár lehetséges, de ha egyszer nem mesélik el, akkor kinyalhatják.

A többi szereplő a történetben nem tiszta. (természetesen titkosan írok és egyik szereplőt sem nevezen nevén, mert veszedelmesen ügyes vagyok, s idült koromra nézve még az is lehet, hogy kémnek képzelve magam tudathasadtan fogok röfögni, mint egy majdnem csodálatos elme, aki az eszéből csak a skizoid oldalt fejlesztette tökéletesre) A lényeg, hogy a többiek csak úgy vannak. Se a kedves, s a sok muff (ez utóbbi mégis) nincs tisztában.

Itt az ideje, hogy elkezdjem hirdetni a napló tényszerűségének fontosságát. Részletek kellenek. Zaftos ármányok, képekkel illusztrálva:) Francokat. Sokkal jobb azt hinni, hogy tudok valami, miközben mégsem. Látni dolgokat néha túlzás. Meg felesleges. Igen. Ez a naplózás mégiscsak olyan, mint egy könyv. Ami nem definiált pontosan az a képzeletre van bízva. S ez így jó. Igaz itt az írok megtalálhatóak, s ezáltal a kíváncsiság nem pihen, de majd ... vagy mittudomén. Este van. Na. Ölég vót. Mégiscsak tiltott dolgaikban turkálok másoknak. Na. Abba is hagyom.

(legalább azt írjátok meg, hogy megvolt?:)

(jó volt?:)



22:29 más tevecimborák megházasodnak. Ezek hülyék. Új tevék kellenek, akik nem kamatyolnak és nem házasodnak. Tiszta brazil sorozat:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat