Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
K***** időkorlát

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
K***** időkorlát

Rohadt pöcs időkorlát.

Elveszett a naplóm.

Kapcsolatokról, önostorozásról szól. - naná, hogy fájdalmas, ha még az önostorozó írásod is elveszik.

Erre bejön, hogy lejárt az időkorlát és ennyi. Vége az írásnak. Back gomb van - sok reklamálás után -, de ha visszamész, a leírt szöveg már nincs meg. Nagyszerű.

Ez a hely egy interface fertő. Az ilyen hibákat data loss típussal maximális prioritással kezelek a munkámnál és a userek joggal ölnek meg miattuk. ---------

Az önostorozó részt nem bírom újraírni. A lustaságról, kihagyásról, paráról és Kurgan idézetről (better burn now, than fade away - s azt is írtam, hogy ez ovis idézet, meg azt is, hogy ez volt elsőre megtanult angol mondataim egyike) és állóvízről szólt. Meg arról, hogy az állóvíz jó, mert lehet benne úszni, búvárkodni, meg tükröződik benne az ég. Meg mindez össze volt szedve, hogy értelmes legyen és a hangulat lenyomata látszódjon. Most meg egy szaros műsorfüzet lett, ami címszavakban összefoglalja a storyt. Fakk.

Volt benne hasonlat a kamasz kölökről: áll, néz egy nőt, nagyon tetszik neki, álmodozik magában róla, s elképzeli, hogy beszélgetnek, meg jól szórakoznak, de csak áll és nem mer odamenni. Aztán egyszer csak odajön hozzá a nő és megszólítja. Na itt válik két felé a világ: pöcsök és vagányok. Az előbbiek pöcs módon állnak, nyöszörögnek valami marhaságot és nem használják ki a ziccert. Az utóbbiak, meg lyukat beszélnek a nők puncijába.

A kapcsolatok menetéről szóló hasonlat sem egy Isten ász, de mégiscsak én szőttem. Ez a pöcs időkorlát, meg elrontja.

A kapcsolat menete, mint a motor fokozatai, leszabályozás hasonlattal. A motor karakterisztikája, úgymint magas fordulaton van erőtartalékod, de gyorsabb az elhasználódás. A leszabályozáskor meg gáz elbvesz, amitől visszább kerülsz, mint ahol voltál (ilyen a kapcsolat is, amikor nem akarsz meglépni egy következő szintet, amitől a motor bedadog és szarabbul megy, mint előtte). A sebességek is jól leírhatóak: az 1-es fokozat, a romantikus rész, nagy fleshel, amire öregen emlékszel, amikor kiemelkedik egykerékre a gép, amikor szinte uralhatatlan erő tombol alattad és az életedért küzdesz és folyik a füleden az adrenalin. A motor nagysága a személyek dögösségével arányos. Aztán a 2. fokozat még mindig felkapja kerékre, s gyorsul is szépen. Valahol ez az, amikor emberek úgymond járnak. Aztán jön az összeköltözés, a harmadik fokozat. Aztán házasság a negyedik, ötödikben már ezerrel mész, ami a gyerek (eszetlen száguldás, erőtartalék nélkül, ahonnan már megállni nem nagyon lehet). A hatodik az öregség, unokák ésatöbbi. Ha lassítasz, akkor nehezen gyorsulsz vissza, fékezni, kiszállni nem lehet, mert ahhoz túl gyors, aztán falnak menés, meghalás, menny/pokol/nirvána/kukacok - kinek mi tetszik.

Ez kérem az élet címszavakban, ez kérem a tegnapi önostorozás, s most megesz az ideg, mert az időkorlát miatt ez a naplóbejegyzés egy szar lett végül - ráadásul sok időbe is került így.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat