Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2005. február 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2005. február 3.

Meló.

Legyen elég mára ennyi jelszónak. Tegnap még enni sem kapott ez a girhes teve. Csoda, hogy ennyi ideje életben van, sőt, valójában nagyon is rendszeresen gondozom. Pedig egyetemi éveim alatt a koleszban vettem magamnak sivatagi pálmát, mert az szép, meg gondoltam igénytelen. Sajnos kiderült, hogy igényes növény, ki is pusztult. Aztán voltak sivatagi futó és ugróegereim. Sokáig voltak, de aztán a 95-ös nagy éhinség idején sajnos nem sikerült életben maradniuk. Kipusztultak. Mindegyiket nagyon szép temetésben részesítettem amúgy - a kolesz előtt egész egértemető lett pár év alatt. Aztán kaptam egy kaktuszt. No annak nem csak a híre igénytelen, hanem az tényleg igénytelen növény. Igazán nem büszkeségből, inkább szomorú dolog, de sajnos kiszáradt nálam. Azt hittem tényleg szívós növény - hát annyira nem volt az.

Szóval a kezemhez nem vér tapad, hanem szárazság. Szomorú dolog ez. Viszont ez a virtuális kis hurka teve egészen régóta életben van és jókedvű és kap enni naponta és egész gondosan ápolgatom. Lehet, hogy felnövök lassan a felelős feladatokhoz (hát ezt én még nem érzem, de ki tudja). Virtuálisan talán.

Nokérem. Este edzés, addig meg meló. Ez a napi program (érdekes, ez a meló dolog minden nap idefurakodik - egészen kitölti az életem. Jó ez? Hát persze, hogy nem. De annyira nem is tölti ki - az agyam szabad. A test meg úgyis zárt. (micsoda műbölcsesség)). Jobb, ha dolgozom.

(mondtam mar, hogy van masik tevem? vamzer. Van. Ő a kirekesztett kisöccs. Micsoda sors...)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat