Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2005. április 5. nincs

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2005. április 5. nincs

Nohát. Téma nincsen.

Hétvégén berúgtam, mert legénybúcsú volt, tegnap volt is másnap szépen - bár nem durván, aztán ma meg nincs semmi. Miután a nincs semmi a legtöbb, ami az utóbbi időben történik, ezért nem is erőltetem a napi napló írást. Gondolatom még csak lenne a világról sok, de azt leírni meg sokáig tart. Persze nem azért, mert annyi gondolatom lenne mostanság, csak azért mert a leírás időszükséglete meghaladja a rendelkezésre állót. Ezért kínlódom, nyűglődök, a munka is csak lassan halad, amitől még jobban felgyülemlik és így tovább és így tovább. Egyszercsak elérem az elviselés küszöbét, aztán akkor majd hajnalokig szívok itt bent a munkával és akkor részben utolérem majd magam. Jó kis életvitel ez.

Ezer éve nem repültem, motoron is alig ülök, testomzgásaim is csak a kötelezőnek titulált edzésben manifesztálódik, s valamiért rajtam van valami pöcs hangulat. Rosseb egye.

A többiek naplóját is rég olvastam, remélem jól van mindenki. Viszontlátásra pajtások.

----------------
elolvastam mások naplója közül néhányat. Kedvenc házaspárom is hülye, a többieket nem tartom annyira számon, hogy tudnám, hogy hülyébbek-e, mint eddig, de azt kell lássam, hogy valami közhülyülés uralkodik a népen. - én szóltam. Mindenki magára vessen, ha nem veszi észre. Így kezdődik minden rendes világvége (csak, hogy mellőzzem a hangzatos nagy szavakat). Viszlát világ, viszlát nép, viszlát emberi hülyeség. És üdvözlet a nagy ismeretlennek, ami a vég bekövetkeztével beköszön az ablakon. De durván. (mármint lökjétek a padlóla. De dulván)

A legnagyobb aggodalmam mégsem mások hülyesége, hanem, hogy nincs kedvem a szexhez. Már órák óta eszembe se jutott. Hát ez aggaszt csak igazán. Ez talán az öregség? Jaj.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat