Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2005. február 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2005. február 24.

Esténként beugrik, hogy mi mindent írnék a naplómba. Mesélnék és fejtegetnék mindenféléről. Életről, gondolatokról, álmokról, meg mindenféléről, ami az agyamba jár. Még az is beugrik, hogy elmesélhetném amolyan mi történt velem jelleggel a dolgokat is. Mesélés közben biztosan eszembe jutnának az akkori gondolataim is és akkor mesélnék azokról, mert valahogy azok fontosabbak, mint az események - mégiscsak agyában él az ember (vagy nyelvében a nemzet? mindegy).

Aztán itt ülök az egyébként panorámás munkahelyen és nézem a Dunát és még kedvem is lenne fejtegetni, gondolkodni, elemezni, mesélni, meg mindenhez, de valójában nem ezért ülök itt. Azért ülök itt, hogy az agyamat arra használjam, amiért fizetnek. Mellesleg ez érdekes is, s bár részben ez öngyőzködés, de minden, ami nem a lustaság kiterjedése erőfeszítést igényel. Amely erőfeszítés jót tesz, különben hülyére lustulok.

Főnök is bejön, nyüzsi is alakul. Dolgozom - és nem mesélek.

Még megetetem a másik zabigyereket is:) Míg ezt okosítom, addig vamzer csak enni kap, de nem tanitom. S idővel majd lesz egy buta és erős tevém, meg egy zseni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat