Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
Megáll az idő

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
Megáll az idő

Úgy látom ennyi. A teveclub idő megállt. Nem tudom etetni ezt a dögöt, se tanítani, néha azt mutatja, hogy már láttam ma, néha más ember adatait mutatja. Bekrepált. Szerencsére átszervezték, így most csupa olyan dolgot kell néznem, ami egyébként nem érdekel. Lehetőleg minden 5-ször annyi klikk, a beírásra alkalmas mező a 4 sorával nagyjából használhatatlan, de felül van cuccok center, amibe vehetek bögrét. Klassz. Korábban adtak customizálható felső sort, majd elvették. Tessék karavánoznom, mert ez így divatos. Még szerencse, hogy eleve a tucat stílust választottam, mert a teveclub mindent megtesz, hogy tucat legyen belőlem. (bebukta, mert már az vagyok)

S ahelyett, hogy a tegnapi motorozásról mesélhetnék, vagy magamról vagy a tutit mondanám meg, egy nyamvadt felhasználói felület hibáival kell megküzdjek - amit azt hiszem mégsem fogok.

Az 5 éves gyerekeknek minden jót. Ők biztos jól szórakoznak és sok pénzt lehet kisajtolni a szüleikből. Én meg úgysem fizetek ezért.

Itt vagyok, de erős passzivitásba - hátha megjavul ez a gyík. Addig mindenkinek, aki véletlenül idetéved hajrá, meg buék, meg ilyesmik.

Csá:-nyi

(mostantól freeblog - www.levicsofi.freeblog.hu )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat