Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
Back

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
Back

Klikkelgetek ismét a tevék között, hátha valaki írt valami tuttert vagy érdekeset vagy bármit (dolgoznom kell, csak nem akarok. Ilyenkor engedélyezve vagyon magamnak pár perc kikapcs, ami vagy pisi vagy kaki újsággal vagy ... mindegy. Hagyjuk) A lényeg, hogy klikkelgetek itt össze vissza és szakmai ártalomként persze minden elkövetett interface hibára felmegy bennem a pumpa. A legbosszantóbb mégis az az önkényuralom, melynek eredményeképpen a back gomb nem működik. Persze ez a mi biztonságunk érdekében van / avagy nincs, de ha én ilyet terveznék, akkor engem fellógatnának egy fára és baltával vernék le az agyamról a felesleges barázdákat.

No persze fikázni könnyű -, s mások terveiben a pozitívumokat keresem, de ha mégis sokszor beleütközök egy ilyen szivatásba, akkor azért hamar elmegy a kedvem a klikkelgetéstől és inkább fogok egy újságot és elmegyek klozetra.

Ez persze ismét egy azon kérdésekből, ami senkit nem hat meg, de ugye ez itt feszültséglevezetőnek éppen annyira alkalmas, mint bári más. A feszültség eredendően meg inkább tán abból van, hogy lelkiismeretem dologra hajtana, s vajúdik a lustaság buta folyamában. (az ilyen gyökér szóképek is csak azt mutatják, hogy klozetra kellett volna inkább mennem)

Ez van ma. Meg persze ezer más dolog biztos, de azok a sás enyészetévé váltak.

Uff



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat