Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
Raderult a feny

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
Raderult a feny

Tevém a kopasz fejét súrolja valami nyomorult kefével. Mert ugye hajat mos(t). Ez már ilyet is tud. Igaz kopasz. Persze ennek a trükknek éppen ez a mókája.

Tegnap ráderült a világra, hogy van tevém, s megismeré azt Mánó. Nézett is nagyot, amint meglátta a kis szívecskét, meg a társkeresést - nem elég, hogy zabi teve gyermekem léte is meglepetés volt, még szembesülnie kellett azzal, hogy itt társkeresés van, meg levelezés és naplózás. Aztán persze lett megnyugvás, de csak elméláztam azon, hogy honnan is indult ez a teveclub cucc és mivé fejlődött. Régen (és ez az a rész, amikor az öregek elmerengenek azon, hogy bezzeg régen mennyire más volt az élet:) ez a tevés cucc egy poén volt. Jó írásokkal. Aztán lett belőle tamagocsi gúnyolás és lehetett csinálni tevét (legalábbis én így fogtam). Aztán, mint a wiwen adatlapot is lehetett tölteni. Most meg lett egy társkeresős, levelezős, datoyabizniszes monstre szörny, ahol doki rendszeresen szól, ha új trükk van és karavánokba szerveződve gyűjtenek az emberek datoyahalmokat, hogy aztán bezabálhasson a tevéjük és még nagyobb kupac trágyát rakjon (szó nincs depi hangulatról, csak a szóvirág kerdvéért kívánkozott ide a trágya).

Egyébként mindamellett, hogy amint régen esetleg én voltam a célközönség, úgy most nem én vagyok, szóval mindamellett a dolgok változnak és ezzel minden bizonnyal a legkevesebb gond van. Feltűnik nekem is, de persze másképp élem meg, mint az aki mondjuk fogja magát és belecseppen éppen ide (nem tudván, hogy honnan indult ez a cucc).

Van egy munkatársam, aki nagy arc és ő is rengeteget változott. A mostani emberek félnek tőle, mert reakciós lett a sok szabályozástól és egy pedáns állattá fajult. Pedig hatalmas arc volt és én még most is azt az arcát látom. Sárkányos listán alakuló leugatásokból látom, hogy engem is sokféleképpen ítélnek meg. Ha valaki most megnéz az lehet, hogy egy cinikus öreg pöcsöt lát. Aki beleköt mindenben (mondjuk a munkahelyen). Pedig csaknem volnék ilyen. Tudja fene.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat