Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2004. június 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2004. június 21.

Nakérem.

Egyrészt ma van a szülinapom. Egyébként korrekt nap. Éppen 31-szer ünnepelhetem. Sőt még a zene világnapja is van és mellesleg csillagászati értelemben ma kezdődik a nyár. Igaz, ettől még hideg van, mint a véresgyík barlangjában, de majd elmúlik. Remélem.

Az igazat megvallva elég bosszantó módon jött az arcomba ez a naplóírás dolog. Nem vagyok reklámkedvelő - megértem én, hogy ebből van a zsé, de azért még nem szeretem - s erre ideerőszakoskodik egy levél, hogy mindenképpen olvassam el, meg írjak naplót. A reklámok útálata mellett vagy annak ellenére vagy tökmindegy milyen összefüggésben, viszont írni szeretek. Szoktam is sokat. Ennélfogva a napló egy testreszabott feladat - legalábbis rám nézve ugye. Másra nézve is lehet, de arról fogalmam sincs. A lényeg, hogy naplót már gondolnék írni egy ideje, saját weboldalt is tervezek, de az igazat megvallva nem nagyon van időm mostanában.

Ez a nincs időm duma elég hülyén hangzik persze, mert hatékony időgazdálkodással mindenre lehet időt szentelni, de a hatékony és időgazdálkodás szavaktól feláll a hátamon a szőr - együtt használva meg már egy igazából számomra nem is ismert szókapcsolatról volna szó.

Szóval sokmindent csinálok inkább mostanság szívesen - már amikor nem dolgozom - minthogy blogot generáljak. Persze ez egy elég jó kis lenyomat magamnak is a múltamról - majd amikor a mosthoz képest a jövőben leszek, s a most akkor már régmúlt lészen, s majd nézek nagyokat, hogy mennyit változtam vagy éppen, hogy nem változtam semmit. Majd kiderül.

Kölökkoromban - igazából középsuliban - írtam naplót többször is és naptárma most is van, ahol megörökítem, hogy mikor mi történt - amúgy eseményjelleggel. Leveleket pedig írok sokat, ami lenyomat magamról, csak rögtön címezve valaki másnak. Jobban belegondolva mostanában is szoktam írni csak úgy magamnak, ami viszont nem publikus, csak elmélkedés vagy méginkább problémakibeszélés. Azt hiszem ennyi idősen már rigolyái vannak az embernek. Gondolom nekem is - bár én ezt nem tapasztalom annyira.

Aztán mielőtt folytatnám a szóáradatot engednem kell a természet hívó szavának, miszerint éhes vagyok, mint állat, így elvonulok büfézni. Utána meg dolgozom.

Ennyi jegyződött be ma a tevevilág naplói közé.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat