Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2005. február 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2005. február 10.

A mai napi bejegyzest egy teveclub ertelemben vett obszcen szoval gondoltam volna kezdeni, de ismet ra kellett jojjek, hogy ha emberolest irok az kisebb vetek, mintha nemi szerveket emlegetek fel, mert bar embert olni csunya dolog, de azert az esti 8-as filmektol kezdve nagyjabol barmikor lathatsz a teveben szetloccsano agyat. Ha veletlenul egy noi mell, isten 'bocsa egy noi nemi szerv latszodna, hat azt azonnal kikockazzak, mert azt megsem lehet latni kerem. Ulj le a TV ele amerikaban es hanyj sugarban. A hirekben van pofajuk kikockazni mindent, mikozben eloadasban kozvetitenek halalt dogivel. A halal meg a kereszteny vallasba is belefer. A szex az nem. Az csak feher lepedovel, gyermeknemzes celjabol es szigoruan hazassag utan. Ettol megyek a falnak. Emberek osszehazasodnak jol anelkul, hogy egyuttelnenek es aztan majd lesz nagy meglepetes, meg halleluja. Osszekoltoznek es kiderul, hogy este elalvas utan mar budos a szaj szaga, fingok kisurrannak a paplan ala, a pisa szetfrocsog a padlora a wcbol, meg a legszebb nok sem szarnak illatosat es egyatalan annyi sokk eri szerencsetlen ifju parokat, hogy nem csoda, ha nemi eletuk meg gyermeknemzes celjabol sem mukodik. Mekkora iszonyat pofaraeses megtudni dolgokat akkor, amikor mar hazastars a masik.

Mindegy. Ha nem is kezdesnek, nehogy az ifju es romlatlan lelkek meglassak es a kis tizenevesek megtudjak, de azert megiscsak le kell irjam a legszebb szot:

Pina.

Ezzel a szoval tisztelegnek a mai napnak. A szo legjobb ertelmeben. Nem az a szaraz fureszporos, hanem a cuccos.

Rogvest elnezest a tizenevesektol, de lassuk be: kis brozolas a neten es ennel rosszabb dolgokkal is talalkoznak. Marpedig, ha latjak a teveclubot, akkor a pussyanalsex.com ugyanugy bejon. Szoval atkas vakarozas jon ram az alszent kerulesetol a szex temanak. Sokkal jobb kufercolni, mint agyonverni vagy agyonloni egy embert. Szerintem adrenalin is eleg sok van benne. De ha nem, akkor hagyd nyitva az ajtot es csinald delben az irodaban. Aztan lehet aggodni.

Persze talan felesleges ekkora feneket keriteni egy szonak, de most megiscsak kellett. Kicsit beugrott a mulkori elveszett beirasom is es elegge csapongok celtalanul, de lassuk be, hogy a romlott emberek, akik nem altalnak szexualis eletet elni hazassag elott, azok bizony minden rosszra kepesek. De csapongani mindenkeppen tudnak, mert koncentralni azt ugye nem. Azert mert az ordog uralja a lelkuket, azert.

A mindenit neki.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat