Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2005. január 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2005. január 18.

Reklám

Aki bírja a napló fogalmát annak mindenképpen ajánlanám Gyogyóóós elvtársnő írásait. Nevéhez méltóan teljesen korrekt leírásokat szül az éterbe bele, szórakoztatván ezzel azon nagyérdeműt, aki arra téved. Persze más belső lelki életét hirdetni igazán visszataszító dolog, de lássuk be, hogy a reklámok márcsak ilyenek. Fogják magukat és kiteregetik lehetőleg más szennyesét, mert a saját az mégiscsak rávetheti a rossz fényt a nemkívánatos részekre is. Persze egy reklám akkor lenne csak hatásos, ha olyan helyre írná fel az ember, ahol más is olvassa, de az igazat megvallva egyrészt ez nem olyan hely, s valójában ez itt végülis mégsem cél, mert a hamvas ifjúság lelki élete mégsem való a teljes publikum elé, hacsaknem a hamvas ifjúság épp erre készül - ami pedig valószínű, hiszen naplót ír.

A gondolatnak se vége, se hossza, de értelme annál kevesebb. Azon okból kifolyólag fogalmazódott csak meg, mert beleolvastam a helyi haveri kör naplójába, s ismételten leragadtam az agynélkülinél, mert jól bánik a szavakkal és mindennek tetejében még használja is ezt a képességét, ami így együtt ritka. Sokan nem tudnak írni, de teszik, aztán van, aki meg tudna, de szarik rá, s ritkán megesik, hogy a kettő összejön egy pillanatra, egy írásra vagy esetleg többre is. Hát ez kérem jó. Remélhetőleg az arcondícsért ezt nem olvassa, igazán kár lenne más emberek önbizalmát szemtől szembe felküldeni.

Mert persze szerencsére azért a helyzet nem tré és sok jó írást talál az ember az éterben. (csak a dolgok rendbetétele végett sem árt tisztán látni ugye). Szóval sok jó írás van. Vagy vegyük például a fényképezést. Magamat - mikor koleszos éveimben fotókör vezető lettem egész komoly pozícióba tettem az önbizalmi skálán amúgy fotóstudásilag. Azt hiszem nem vagyok önelégült típus, tehát azért nem gondoltam, hogy én vagyok az isten, de reméltem, hogy van némi érzékem a fotózáshoz. Aztán jött az internet - mert az internet az már csak ilyen: fogja magát és jön befelé, mint a szélvész - szóval eljövé az internetnek nagyszerű... (francokat dícsérem a technikát. mi vagyok én? gépész?) szóval maradjunk annyiban, hogy az internet kérem jön és az látszik rajta, hogy rengeteg embernek van király szeme, rengeteg képnyi gondolata és a világ tele van iszonyatosan jó és egyedi képekkel. Egy picinyke porszem. Az vagyok. Sőt még az sem. Porszem sem. Egy atom a porszem egyik molekulájában. Vagy még annál is kisebb. De ez egy cseppet sem baj. Sőt, ez valójában jó. Egészen hülye dolog lenne, nagynak lenni, mert a nagy dolgok nehezek és lassan mozognak. A sebesség pedig fontos dolog. Legalábbis nekem.

Hát ennyi a mai reklám. És nem írtam melóról, pedig tegnap is hajnal 4-ig itt szívtam és ma is itt leszek addig, mert határidő van. Királyság és apró örömök:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat