Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2005. április 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2005. április 12.

A föld ugye nem arra való, hogy csigázzák, s egyátalán nincs is semmi csigázó egy csigazabálókat kedvelő, csigaagyú teve hétköznapjaiban, főleg, ha arról úgysem tud senki, hogy ennek az agyatlannak egyátalán vannak napjai, de azt akkor is el kell mondjam mindazoknak, akiket ez a legkisebb mértékben is érdekel, hogy egy lesújtóan hervadt tegnap után a mai nap olyan érzésem van, mint akinek birtokában van a frankó. Ez pedig jó érzés.

Persze didaktukusabb lenne a leírás, ha elmesélném, hogy tegnap már micsoda gondolati mélységekben fetrengtem valahol a lustaság és a céltalanság parttalan gödreiben, s az ebből adódó feszültségben legfeljebb úgysi csak annyit tudtam volna írni egy naplóba, hogy pl szar - vagy valami efféle felvidítót. Aztán este, amikor csoszrogtam haza a munkából elkezdtem turkálni saját személyiségi jogaimat nem kímélő módon az agyamban, hogy ugyanmár mi a frász bajom van. Amikor felmértem, hogy ugyan már miből is áll az életem, akkor ugye még jobban bedepiztem, mert hülye az, aki ilyen élettel depizik. Nem felvágás, vagy ilyesmi, de hát miféle panaszom lehet nekem? Van egy übersüti nőm, lakás, kocsi, motor, repülő, minden kipipálva, sok utazással, sporttal és mindennel. Erre rögvest beugrott az unatkozó, gazdag köcsögök élete, s bár nem vagyok gazdag és eleve nem izgatnak ezek a földi javak című dolgok (bár ebből logikusan adódik, hogy fel sem dobnak), de mégis még szomorúbb dolog, hogy mi a rossebb lett belőlem.

Aztán jött az este, fürdés - hétvégi folyamatos berúgás után se alkohol, se semmi - és kitisztult az agyamból a sok maszlag és hülye gondolat. Fogták magukat és elillantak. Nem mondom, kicsit aggasztó, hogy ennyire nem birtoklom a saját hangulatváltozásaimat, de most már mindez le van tojva, mert épp leléptek a büdös gondolatok.

Ennek örömére reggel nem jöttem be hamar, ellenben korán hazamegyek majd - illetve edzésre, és szétütöm a saját arcom és akkor aztán lesz hangulat.

Szóval a tutit mégsem ismerem - kár is lenne ezt elolvasni, de a mai egy jobb nap.

- mé pont lilával írtam? nem tom. elég ramaty. mindegy -



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat