Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2004. július 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2004. július 2.

Az van, hogy a blog érzést fedezem ismét felfelfelé - no nem mintha nem lenne más dolgom, de naplót írni a köz részére, napi frissítéssel egyrészt persze perverz és exhibicionista dolog, másrészt meg mégiscsak jó, főleg, hogy exhibicionista is vagyok, meg biztosan perverz is. Amikor ifjabb voltam, ugye akkor magamnak írtam (bár ezt mintha már említettem volna..? - nem tudom. hülyülök), most meg levlistákra írok, de alapvetően mindig tudtam ki a célközönség, akinek írok. Most valójában nem tudom ki a célközönség - mindenki, aki teveclub tag, esetleg bárki más is? Ez utóbbit nem tudom - mennyire látszik nem teveclub tagoknak a blog. Mindegy.

Induljunk ki abból, hogy teveclub tagok olvassák. Node kinek van tevéje? A tizenéves korosztálynak némiképp jobban, mint a harmincasoknak talán, de ezt sem tudom.

Kicsit nagyképű érzésem van, de valahogy mégis tendálok inkább a full publikus, saját design bloghoz, mint a testre szabott, zöld betűvel is írható, de mégis egységcsomag szőrteve cucchoz - igazán bocs mindenkitől, aki ezt olvassa, lévén nem egy elsőosztályú kampány ez itt kérem a teveblog mellett, csak mégis azt hiszem annyira nem tudom, hogy kinek szól az amit írok, hogy ennél még a teljes nyilvánosság is egyértelműbb.

Sebaj.

Mai napi gonodolatok megosztva a néppel, aztán majd kialakul, hogy mit gondolok holnap.

A népnek mindenképpen üdv, halleluja és hare rama - besztandó igény szerint.

((olvassa ezt bárki is a földön? - komoly tudatlanságban leledzek))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat