Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
Leittasodás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
Leittasodás

Ittatok Ti már munkajelyen, munka közben? (ez az egy mondat kb 100 backspace billentyű leütéssel jött létre). Tegnap ketten Gyuri kollégámmal ittunk meg egy üveg bort, mert megjött olaszoktól, most meg Moha kollégám gyermekére ittunk Jagert, Whiskeyt, Behert, bort, s még bort, s még Whiskeyt, s tekertünk egy cigit, aztán ittunk még egy Jagert, mert abból baj nem lehet. Nem mondom a Timesheet nevű (6 backspace + mire leírtam) nagyszerű találmány kitöltése (ami ugye rögzíti, hogy mennyit dolgoztyunk nem volt ksi meló) nem volt kis meló. Szóismétlés. Sőt mondatismétlés.

A munkahelyi berúgás tiltott és nem kívánatos jelenség. Kb olyan érzésem van, mintha homoklapátoló munkás lennék, akiknek a munkája nem elvégezhető napi 10 liter plusszos bor nélkül. Most azt az apróságot, hogy nekem elvileg itt gondolkodni kell, meg kitalálni nagyszerű dolgokat felejtsük el.l Nekem itt kérem csak pötyögnöm kell - vagy nem. Mindegy.

Azt kell mondjam, hogy gyakran rúgrtam be esténként, de így a délután közepibe még eddig aligha ment ez olyan szépen, mint most. Most viszont azt hgiszem megütöttem a főnyereménty helyett a tök alsót, ami valami rap zenei kicsúcsosodásban éri el a tetőfokot (másik ittas kollégámmal ezzel irtottunk ki mindenkit az offiszból)- nem is vagyok ittas. A mondataim kerekek és egészek.

Vagy csak akkora eszem van, hog yrészegen is hibátlanul tudok gépelni. És tényleg-. Vámzer.

Akár 3,9 cm-rel is karcsúbb - így a reklám (a backspace egy iszonyat gyakran használt gomb - ez az egyetlen gyanús dolog ebben a napló projektben). Gyümölcseszencia.

A részegség, mingt ahogy a fű is, nem hat rám. Én maga az esszenci esze vagyok, a nagyhatalmú nem beittasodó szubsztancia. Rám az alkohol délután nem hat. Csak este buliban. Ott legfeljebb. De délután nem. Délután én kérem ijhatok, mint g gödény és sxemmi hatása nincsen rám (csak bacskpacéből itük százszoe annyit)

Vajon ezért letiltanak a kis hatalmas agyú gyíkok? Nyúl egye ki az agyukat a letiltós gyíkoknak.

Mindenkinek, aki rám szavaz megajánlom heti datolya termésem. Ez a mennyiség persze nagyjából nulla, de attól még én megajánlom. Az van

Pussz a lányok, üdv az urak - hogy egy nagy szerző - Öreghal szvait idézzem.

Adios munka. Ja nem. Annak nem adios. ASdisp olvasók Vámzer.

(behülyült a teveclub. nem veszi a szavazotot. fakkság)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat