Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
Depi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
Depi

Ez a Jedi lovag képzés tetszik - már azt hittem kifogyok az értelmes tanítási opciókból.

Miért nem lehet pl depisséget tanítani a tevének?

Rajtam van valami hülye döglöttség. Nézem az aktív embereket, s ahogy a sodrás visz el a parttól úgy egyre távolabbak és kisebbek a munka után érdeklődő, meg pörgő, meg aktívan mozgó emberek. Mozogni is macera. A reggeli felkelés egy nagy küzdés, de nem azért mert álmos vagyok. Inkább hulla. Az élet céljának és értelmének hiányában úszni sincs kedvem. Vigyen csak az ár, mert bár úszhatnék, de miért pont arra. Nincs a parton semmi. Még tévét bámulni sincs erőm. A szexet kívánom, de mozdulni kellene hozzá, az meg már melós. Este, ahogy lefekszem bennem van, hogy majd holnap reggel felkelvén nagyon aktív leszek, és majd érdekelni fog, hogy hogyan halad a meló, meg majd megszervezem az aktív hétvégémet, de valójában csak tespedés van reggel és olyan, mintha megállna a vér az ereimben. (A vérnyomásom 99/54 volt hétvégén.)

Pedig lenne ám sok dolgom, de azok is csak olyanok, amikben különösebben nem hiszek, hogy előre viszik a világot. Kitalálom a layoutok kapcsolatát TW-ben. Na bumm.

Nem bírom magam kialudni se, de nem hiszem, hogy ezen bármi is múlna. Nem fáradt vagyok, hanem halott.

Szar ügy. Az a baj, hogy az emberek ezt látva megpróbálják bizonyítani, hogy jó a pörgős élet és elkezdenek előttem pörögni. Hát az még fárszatóbb.

Pedig nincs rossz kedvem. Legalábbis nem érzem azt. Ha valaki szól hozzám, azzal vidáman beszélek. Nem ellenség a világ, nincs érzékelt bajom, csak mintha kiszívta volna valami nagy injekció az erőmet. Le vagyok gyengülve, mint a kaka. Ha persze erre rájövök és megpróbálok mondjuk csinálni x fekvőtámaszt az simán megy. Nem vagyok gyengébb fizikailag, csak agyilag. Elittam volna az agyam? Vagy a sok életcél kutatás közben - cél híjján a lelki erő inkább átment máshoz, mert látja, hogy ezzel a testtel nincs mit kezdeni? Vagy mégiscsak egerek kísérleteznek rajtunk és most épp nem adnak levegőt, csak torokkaparást, meg lelki gyengeség szérumot, alacsony vérnyomással és nézik, hogy mikor áll le a szívem?

Persze lehet, hogy csak a sok hús zabálástól koszorúér-szűkületem van és holnap jön értem a kaszás.

A lélek központomnál, a köldököm alatt van egy piros folt. Na ott ment el a lelkem, s egy kezdődő pattanásban hagyott nyomot.

Layout foglalási jogosultságok. Ez a mostani cél. Megoldani. Különben munkám sem lesz és akkor aztán lesz lehetőségem depizni.

Tényelg azon nyafogtam a sok munka és pörgős időszak közepette, hogy nincs időm megnézni egy filmet, elolvasni egy könyvet, elmenni motorozni, meg semmire. Most teremthetnék rá magamnak időt, amennyi ideje csak tespedek azalatt elmehettem volna Dobogókőre motorozni, de nem tettem. Este nem olvasok és filmet sem nézek. Hm. És még csak ez nem is a vég. Az gyorsabb.

Írok a végére valami biztatót is, nehogy már ne látszódjon a fény az alagút végén.

...

Biztató.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat