Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
2005. január 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
2005. január 21.

A kék színt nem szeretem.

Pedig az eget igen, de a kék valahogy nem az én színem. Hideg.

Elmesélem, mint naplónak, hogy tegnap lezúztam a kocsim - pusztán hülyeségből, meg azt is elmesélem, hogy megyek síelni. A napló tényéről is eszembe jutna megint mesélni, de ahogy ez nem üzenőfüzet, nem levél és nem fórum, úgy azt is beláttam már, hogy nem is napló. Leginkább csak betűgyűjtő hely.

Álmos vagyok, mint egy állat és az ég is sötét most mint az állat és az eső is esik - ha nem is állat módjára, de azért éppen eléggé. Láttam egy videót egy basejumpos srác szopásáról. Mármint nem szó szerint, csak fogta magát és leugrott és talán a szél vagy csak valami más, de nekinyomta valami erőd falának (amiről ugrott) és egészen rossz kedvűen érkezett. Végig fejen a kamera, maga az ugrás pár másodperc, de az agónia utána elég sokáig elhúzódott.

A kocsitörés, meg videó után azt kell lássam, hogy dolgok iszonyat gyorsan történnek. Persze ettől jön az adrenalin (mármint a sebességtől), de azért az autó is gyűrődik, az ember is. Valahogy puha ez az egész rendszer.

Vennem kellene egy tankot. De legalább egy traktort. Az nem törne olyan könnyedén. Persze akkor más törne jobban, miután nekem lenne lelkiismeret furdalásom és aztán az még rosszabb. Inkább magamba tegyek kárt, mint másba.

Hm.

Azt valahogy nem látom opciónak, hogy okos leszek. Az melós. Autó vezetésben a épp a sebességet bírom, lehet, hogy leszokom a forgalomban vezetésről és csak pályára járok ki. Ott lehet küldeni. Az csak a baj, hogy drága. Mármint a pálya. Meg ha már ott, akkor inkább motorral, mert az nagyobb fun. Persze akkor nem tudom hogyan fogok megtenni két pont közötti távolságot emberi időben. A bringa jó, de csak bejárni, mert itt lehet fürdeni is. Messzebb lassú, meg fürdeni sem lehet mindenütt. Tömeg közl szintén lassú. Bár buliba úgyis azzal járok. Jó az napközben is. Legfeljebb majd a seggemen maradok. Persze ez sem igazi opció.

Áh, inkább dolgozom, hogy megkeressem a zsét a frissen festett ám mégis összezúzott autó újra javítására. Röhej. Soha nem fényeztettem motort. Erre nekiállok autót festetni. Oszt minek? Azóta 2-szer lezúztam, miközben eddig tizensokév vezetés alatt nem zúztam semmit. Hát hülyülök. Meg öregszem talán. Vagy ez összefügg? Csak a szex menjen. Ha az sem, akkor kinyiffantom magam.

Persze végszónak nem nyiffantok. Végszónak egy uff épp jó lesz

Uff



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat