Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
Ősz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
Ősz

Kezdeti feszültséglevezetés: a napló és az egész teveclub ismét rábakkanhat a gyíkomra.

Megírtam, beszámoltam, repülés, hétvége, túra, satöbbi, ősz és ismét elveszett. Az adatbiztonság szó nevében vannak mindenféle védelmek, mégis a legtöbb adatvesztést itt szenvedi el egy csomó ember. Fakkság. Pedig mindig megfogadom, hogy írok egy épeszű felületen (mondjuk egy sima notepad is teljesen jó (van benne undo és nincs benne időkorlát)), de igazából én vagyok a hülye, mert most is ide írok, miközben tudom, hogy ez itt csak úgy néz ki, mintha alkalmas lennne írásra, de valójában nem az.

Megvilágosodás: Tényleg én vagyok a hülye. Még saját káromon sem tanulok, nemhogy másén. Pedig egy ctrl+c majd ctrl+v nem fárasztaná el az ujjaimat. Na jó. Megtanulom. Ez volt kérem az utolsó frusztrált bejegyzésem.

Tett: Mostantól outlookban írom. Már ezt is itt. Érzitek micsoda különbség? Persze nem, mert az eredmény uaz lesz, de azért akkor is ég és föld. A sokat szidott Microsoft azért néhány dolgot szépen megoldott. Például ezt az írófelületet. Nem mintha a Mac nem lenne jobb, de sebaj. Holnap Macen írok – márha írok.

Megkönnyebülés: Szóval frusztráció eltűnt, szertefoszlott és jó is a kedvem, hogy rájöttem, hogy nem kell magam szívóágra terelni mindenképpen.

Rezignáció: Egyébként ez a téma sem unalmasabb, mint amit eredetileg írtam. Beszámoltam minden repülésmeről, meg elmeséltem hogyan haladok (még mindig úgy szállok le sajnos mint egy szöcske), meg elmeséltem, hogy feliratkoztam hakama vizsgára edzésen (fekete nadrág a hakama. Aikido meg az edzés), meg elmeséltem hogyan rúgtunk be pénteken Mikivel és hogy edzőtábor helyett így repültem. Meg tegnap délután is repültem, meg sokat repülök esténként, ezért aztán laptop haza és otthon folytatom a munkát hajnalig. Ez van most.

---- most közben dolgoztam, bejöttek, kérdeztek és nem aggódtam az időkorláton :) Tök jó. Tényleg csak magamat okolhattam a mostmár múltbéli szívásaimért. OKULJATOK TI IS TESTVÉREIM :) ----

Az eredeti téma: Az eredeti cím viszont az Ősz volt. (még versikét is írtam, de nem lett akkora, hogy ismételjem) Szóval mentem minap fogorvoshoz (fájt a fogam, a doki megröngenezte, majd megmondta, hogy ez nem fájhat, így ebben maradtunk). A lényeg, hogy elmentem az egyetemi kolesz mellett és ugye nem nyár este vóóót és nem zúgott a pacsirta semmilyen fán, ellenben nyálkás nyúlós őszi idő volt, amolyan még kellemes, nem hideg idővel, de nagyon pasztell színekkel és szűrt fénnyel. Szóval egy ilyen nap mentem el az egyetem előtt és teljesen rámtelepedett a vasárnap esti koleszba menés hangulata. Olyan fura egyedüllét, amikor a város hidegnek tűnik. ----

miközben írok folyamatosan nyaggatnak munkával, így pedig nem lehet visszaadni egy igazi koleszba menős hangulatot. Úgyhogy nem írok most naplót, mert dolgozom. Este meg repülök. A ttc helyett pedig én voltam a hülye.

Az ősz hiába szomorú, azért sok jó történt már ősszel... Repülni is (gyaloggal) ősszel kezdtem. Korábbi koleszos érzések közé meg rögvest bejöttt a folyosói érzés is. Csak egy darabig vagy ott egyedül. Ha bementél, ott mindig volt sok ember. Sok ember, élet, nyüzsi, királyság. Nem is jó a saját lakás, mert ott nincs nyüzsi. Kolesz jelleggű kommunát szeretnék alapítani. A koleszban ui az a király, hogy van saját szobád, aminek be lehet csukni az ajtaját és kizárni a külvilágot, ha akarod, de én azt hiszem azt nem nagyon akartam. Amikor meg mégis egyedül akartam lenni, akkor kimentem sétálni egyedül. Miért terjedt el ez a lakás, ház, stb szar? Miért nem a kolesz terjed? Nem is értem.

Végítélet: Az emberek hülyék na – régen jöttem már rá erre is. Sok birka, aki követi a normákat. Bezzeg én! Dolgozom sok órát, lakásra gyűjtök, van autó, van klassz nő. Hülye kis birka vagyok én is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat