Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
broáf

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
broáf

Csak, hogy nyomot hagyjak.

A sziget és Világok harca filmek listásak voltak, pipa került mellébük és bár az alapötletet bírom, meg mindegyikben találni sok jót (ha pozitívan nézi az ember), de a befejezés mind a kettőnél kb 5 perces gondolat nélküli mocsok. Ilyen szar befejezéseket, mint ezeknél a filmeknél már régen láttam. Persze amikor egy filmben legjobban a sugárhajtással repülő motor jön be, akkor azért nem karcoltuk meg a művészet csúcsos ormait. A világok harca viszont bejött. Tom Cruise egy büdöslábú, antihős köcsög volt végig, akit halálra paráztatnak az idegen lények és szart a gyerekeire, a családra, meg a nagy amerikai álomra. Egy kis darukezelő volt, az is a buta fajtából. Amolyan igazi jellem. Az alapgondolat persze nem új, de bírom: mi kérem a papucsálllatkák vagyunk csak mások mikroszkópjába. Persze ettől az élet értelméhez egy cseppet sem kerültünk közelebb, hiszen semmit sem tudunk arról, hogy mi a szart akarnak a mikroszkóp túloldalán lévő akármik (nevezhetjük földönkívülieknek, mátrixnak, istennek, bárminek - egykutya. Valami, amiről nem tudunk semmit). Szóval van ez a fonal és trhilleresen nekiálltak és egy porszívó alaposságával kiirtanak mindenkit a földön és akkor a nagyszerű végszó helyett, ahol mondanivaló, meg tartalom lehetne bekerült a hülyéből is lehet hős és a sok lúd disznót győz alapigazság-séma és ezen végigmenve 5 perc alatt mégis nyertek a hülye emberek és elpusztultak a nálunk milliószor okosabb földönkívüliek. Hát persze. Kicsi a bors, de bekaphatja.

Persze minek nézi, aki nem bírja. Bár én bírom. Minden filmet meg kelll kérem nézni - majd csak utána tudjuk meg, hogy szar volt-e vagy sem. De még az egészen szarokban is van jó pillanat, annak meg lehet örülni, a többi meg eltelik. Addig sem kell gondolkodni:) Meg fürdeni.

Ez a végszó pedig felbuzdít arra, hogy hazamenjek frankón és az edzés utáni vért lemossam az arcomról.

Broáf - igazából csak ennyit akartam ma bejegyezni, mert nem érek rá. Hát ez ilyen. Nem sikerült.

Hétvégén Villány lészen és 2 hét alkoholmentes lét után azt hiszem repedések lesznek a jégen, meg rés nyílhat a pajzson és megtörténhet, hogy 1-2 alkoholmolekula reakcióba fog lépni a bennem található vegyületekkel, s majd csak rohannak az jelek az axonok kacsóin.

Hm. Most jut eszembe, hogy legutóbb a vízről akartam írni. A posvány, a folyó, a tenger és óceán. Meg arról, hogy a mi 70 %-unk víz. Az IPM-ben egy írás teljesen bepörgette az agyam, de aztán nem írtam le belőle semmit. Pedig szép kis esszé lehetne. A földön látható vizek hasonlatából építkezve vizsgálni az embert, ami amúgy is csak egy lötty (milyen szilárdnak néz ki pedig...)

De erről most nem írok.

Hazamegyek inkább. Csá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat