Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csányi Levi naplója


Gyalogkakukk [12617 AL], gazdája Csányi Levi
Zsizsdiri zsizsdiri

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12617
Zsizsdiri zsizsdiri

Megjelölvén a témát olyan jó lenne elcsípni valami gondolatot, olyan, amilyet a hétfő reggel ritkán produkál. Olyan mélyen elgondolkodósat, töltéssel rendelkező gondolatot. De most ilyenem nincs. Örülhetek is ennek, mert a mélyenszántó, nagy gondolatok, erős érzelmi töltéssel gyakran fordítják az agyat magába és kintről olyan az ember, mintha depis lenne. Valójában bentről sem sokkal szebb az az álllapot. Viszont az alkalmas az alkotásra. Akkor születnek rajzok, írások, amik ha nem is jók, és nem is értelmesek, de .. de .. de pontosan nem is tudom, hogy akkkor azok miért jók, de mégis azok.

Most pedig csak ülök a széken, mint hüllő a kövön és szívom magamba a napsütit és mondhatni minden ok nélkül boldog vagyok és a jelen pillanatnak élek teljesen. Filozófiailag pedig mindig ilyen vagyok - a pillanat a lényeg, azt élem meg. Mégis a lenyomataim, amiket hagyok ezt nem nagyon fejezik ki. Sebaj.

Nap, fény, romlott redbull (épp kaptam valakitől és azt iszom. Fura íze van), szőrmók golyó előttem (ha megütöd villog. Zsír), épp Belga szól (teljes intellektuális kirohanás) és hétfő van,amikor nyomottnak kellene lenni és halottnak és az életnek nehéznek kellene lennie, meg a munkával is kemény dolog kellene legyen a szembenézés, mert megtanultuk: a hétfő ilyen. De szerencsére a megtanult leckékre szarik az élet, s hatalmánál fogva a mai nap szép és könnyű vele szembenézni.

(fura, hogy a hangulatváltozásaim felett az utóbbi időben a legkisebb mértékben sincs hatalmam. Egyszer tiszta ideg vagyok, máskor feszült, aztán boldog, majd depis. Erős hangulatok váltják egymást, s mintha én csak megélném, de abszolút nem tudom befolyásolni. Ez biztosan a korral jár:)

Node, tetetötejtöjetej bódoccság



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat