Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2012-11-25

Na megint itt..
Múlt hétről mesélek kicsit..
Hétfőn mentem volna Misihez, ha nem aludtam volna el.. Tök sokáig fenn voltam este, mert a Tomival beszélgettem G-Talk-on, jó volt. Szeretem Tomit, de nem úúgy, csak olyan barátosan. Mert rendes meg tisztességes, értelmes is meg ilyenek. Zsófi tök feleslegesen pazarolja az energiáját féltékenykedésre, de azért bírom Tomit. Jó ember.
Na szóval elaludtam, végére bementem azért.. Misi kijelentette, hogy megjelenek a lökött mosolyommal és nem lehet rám haragudni.. :D Bár szerintem nincs lökött mosolyom..
Utána voltunk forgalomszámlálás oktatáson.. Nem volt semmi, leszámítva, hogy a pasi a végén poénkodva benyögte, hogy majd meghív forralt borozni. Akkor még azt hittem, viccel...
Éjszaka meg a TESCO-ban voltam dolgozni. Volt egy ilyen hülye csávó, legszívesebben jól fejbe vágtam volna valamivel. De hát a kedves vásárlókkal nem erőszakoskodunk.. Mondjuk ő nem volt kedves. Ott beszélgettük az egyik TESCOs lánnyal, hogy valószínűleg nem teljesen 100as a gyerek.. Egy másik GTK-sal jól beszóltunk annak a corvinusos hülyének, aki mindig csak dirigált, mert azt hitte, ő a f*sza gyerek.. Pedig nem. :)
Reggel meg megadtam az e-mail címem egy pasinak, de azóta se keresett.. Szerintem nem is fog.. :) De valószínűleg nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim.. :)
Szerdán meg csütörtökön dolgozni voltunk. Szerda jó volt, az Árpád hídnál, elbeszélgettünk a WC-s nénivel, egy buszvezető próbálkozott nálam :D és este Máténak adtunk nagyöleléseket meg pozitív energiát, ő pedig meleg teát nekünk. Lááávliii volt! :) Anyuék értem jöttek a 14-es végállomására, ezt külön értékeltem.
Másnap anyu elutazott Németországba. Én meg mentem dolgozni a Bécsi útra. Alapból késtünk több mint fél órát, de az illető, aki előttünk volt ott, nem várt meg minket.. :) Na szóval a koordinátor pasi (aki nem nézett ki rosszul :]) segítségével megtaláltuk a helyünk, de a dolog nem volt túl izgi, hamar átfagytunk, én már 2-3 óra után mondtam Briginek, hogy tuti nem maradok végig. Végül 3negyed5-kor elmentünk szünetre, eredetileg fél órát terveztünk, valójában 1 óra lett. :) Utána visszamentünk, majdnem végig énekeltünk (hop hopp hopp gangnam style..:D) meg táncoltunk. Jól elszórakoztunk, de aztán 8-kor felültünk a buszra és otthagytuk az egészet a francba.. :)
A legjobb: volt egy bringás este, aki pont az én utcámba kanyarodott be és mutatom Briginek, hogy nézze már, rövidgatyában teker, hát nóóóórmáááális?! Aztán néztem a pasit és nagyon ismerősnek tűnt.. Magas, szemüveges, biciklizik.. És tényleg, a Miklós volt, akivel egyszer találkoztam az Árkádban. Tök poénos volt. Kinn állunk a világ végén, egy emberre hívom fel Brigi figyelmét, akiről kiderül, hogy ismerem... Vicces.
Ádinál aludtam csütörtökön meg pénteken is. Szombaton nem, akkor voltunk 4esben korizni, jó volt. Utána vártam anyuékat, akik elég ittasan jöttek haza, viccesek voltak.

Aztána héten hétfőn voltam Misinél, aki furcsa volt. Csak nekem ad puszit, bókolgat és ez korábban nem volt szokása.. Nem tudom mi van az emberekkel. Rájöttem, ogy nem akarok plusz problémákat, erre mindenki engem akar. Jó, nem mindenki. :D De azért ez miylen máááá. Annyira azért nem vagyok jó nő, hogy így megszálljanak..
Nem is az a baj... Ha felkeltenék az érdeklődésem, mint ahogy tette például a Norbi (semmit nem tett:D), akkor tök jó lenne. Adnék ezerrel, találnék időt kettőnkre, de hát.. Nem tudom bennem van-e a hiba, de senki nem érdekel. Lehet túl magasak az elvárásaim, de most azért, hogy legyen valakim, nem fogok belemenni egy olyan kapcsolatba, ami húzza egy ideig.. Így is hány néhány hetes, hónapos kapcsolaton vagyok túl.. És nem vagyok rájuk büszke..
Ilyen nem kell. Más pedig - egyelőre - nincs. Persze lehet idővel lesz. De az is lehet, hogy nem. Épp mondtam ma hajnalban Máténak, hogy az egyetlen ember, aki az elmúlt 1-2 hónapban felkeltette az érdeklődésem, házas.. :D Gáz.

Na szóval, hétfőn Misinél voltam, este meg tanítani. Másnap voltam órán, semmi különös nem volt. Este - mint a héten majd' minden este - itt volt István, fenn üldögéltem nagyon nyugalomban, egyszer csak hív valaki. Kiírta a számot, denem ismertem. Felvettem, de az elejéből nem sokat hallottam, mert ment lenn a szagelszívó. Valami forralt bor, meg emlékszem-e meg ilyenek. Eygszer csak bevillant az isteni szikra, hogy a diákszövetkezetes pasival beszélek, aki édesen kinézte a számom az adatbázisból... No mindegy, lefixáltunk egy korizás-forralt borozást jövő hét szerdára. Max rossz lesz, legalább mozgok egy kicsit.. Szerdán tanítottam, meg este bementünk HK-sokat szavazni. Naná, hogy nem érdekelt a majomparádé, amit tartottak, csak a karácsonyi pénz.. :D De azért aránylag szórakoztató volt.
Másnap írtunk statból, hááát.. Végére jól bepöccentem, mert a második számolós feladat második részébe belezavarodtam és utána nem tudtam normálisan beírni a fogalmakat.. Szóval lehet emiatt mehetek pótpótra, de mindegy, ez van.
Egész héten, ha ránéztem a naptáramra, ott virított péntekre nagy rózsaszín betűkkel, hogy Zsolti szülinapja. Nagyon vidám volt mindig ezt látni. Emlékszem anno szívecskét akartam tenni az i-re, de végül - gondolva a jövőre - beértem egy ponttal. Milyen igazam volt..
Voltunk Misinél, utána Viktor, Brigi, tesóm meg én elmentünk korizni. Hááát. Viktor több mint furcsa volt, úgyhogy megint úgy gondolom, hogy nem.
Alapból telefonban jól elcsacsogok az emberekkel, de vele valahogy nem. Lassan beszél, halkan és olyan mintha kb magához szövegelne. Én meg tudom, elég zajos teremtmény vagyok, de többynire ezt az emberek tolerálják. És állítólag lassú vagyok, de azért van, hogy pörgök, na hát nála ezt nem érzem. Mindegy, tök hülyén viselkedett.. A vége előtt, az utolsó körben elbotlottam egy kicsit, úgyhogy még mindig fáj a fenekem.. :D
Tegnap meg..mivel végül a lánytali befuccsolt, elmentünk bulizni. Máté, Gergő, Dávid, Anita, Brigi, Ricsi meg egy Bence nevű srác, akivel most találkoztam először. Igaz, Anitával is, akinek "muzsikálnak a mellei"... :D
Alapból nem voltam túl vidám, mert írtam délután SMS-t Zsoltinak és kaptam választ is, de annyira fájóan tényszerű és korrekt volt... Nem tudom, miért bánt ennyire a dolog.. Briginek se tudtam megmagyarázni. Hisz nem illettünk össze, 100 km választott el minket egymástól és két teljesen más világban éltünk, élünk, így aztán a világnézetünk is gyökeresen eltér. És mégis..szentül hittem, hogy működhet. És amikor elkezdtem látni, hogy mégsem, akkor pedig ő nem hagyta, hogy lezárjam. Aztán 3 hét múlva otthagyott pontosan azok miatt, amiket leírtam.. Szerintem. :D Az, hogy ő mit gondolt, már sosem fog kiderülni.. :)
Szóval igen morózus voltam. Bementem, ettem a Mekiben, mert itthon nem volt kaja, aztán Magyar. Ja, Viktort hívtam, de nem jelzett, hogy jönne, én meg nem erőltettem.. Lehet jobb is volt így.
Már csak Brigiék hiányoztak, mikor odaértem. Beszélgettünk, Anita egy tök kedves lánynak bizonyult, barátságos volt meg mosolygós és ilyen kis babaarca van, szép. Ittam 1 sört, de nem nagyon csúszott, rosszkedvű voltam. Beszélgettem Dáviddal, hogy mi a helyzet, győzködtem, hogy jöjjön velünk. Aztán megjöttek Brigiék is, ittunk egy felest meg még egy sört. Aztán csocsóztunk. Brigi meg én egyszer megvertük Dávidot és Anitát, aztán annyira elbénáztam mindent, hogy otthagytam inkább az egészet.
Jaj. Jaj. Most már csütörtök van, nehéz lesz visszaemlékezni.. :)
Utána Dáviddal voltam, kétszer megvertük Gergőt és Ricsit, na az jóóó volt. :) A végén nyomtam is egy puszit Dávid arcára. Amit aztán letöröltem, úgyhogy újat kellett adni. Ez már az után volt, hogy Ricsivel valami mélyreható beszélgetést folytattak a TVt bámulva és aztán elment WCre, majd azt mondta, odaül mögém és megállás nélkül bókokat fog mondani. Hát ebből azért nem sok valósult meg, de szórakoztató volt..
Aztán átmentünk a Dobozhoz.. Ott Gergő kitalálta, nem akar bejönni. Dávid meg azt,hogy amíg lemegy a sor, ő inna egy sört. Végül én elkísértem sörözni. Mire visszaértem a többiek persze már bementek, úgyhogy álltunk sorba vagy 10 percig.
Így utólag nem állítanám, hogy megérte. Számomra nem volt különösebben nagy élmény a Doboz. Ami megmaradt, hogy nem sokkal azután, hogy bementünk, táncoltunk és elment ott egy pasi és így megsimgatta a hajam, ami nekem nagyon nem tetszett, de arra se volt helyem kb, hogy elhúzódjak. Aztán megmaradt, hogy milyen helyes volt a pincér srác..:] De úgy összességében semmi extra.
Utána Mátééknál aludtam, tök jó volt, reggel is beszélgettünk még..
Összességben nem volt rossz este.. :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat