Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-03-30

Annyira kész vagyok..
Persze, igyekszem Gábor mosolygós arcát magam elé idézni, mikor Lala jut eszembe, csak az a vicc, hogy ennek semmi értelme. Így, hogy együtt töltöttem mindkettejükkel fél-fél napot, már látom, hogy nincs is min gondolkodnom Gáborral kapcsolatban.. Nincs és kész.
Persze, a maga módján szeret meg a maga módján vannak jó dolgok, de van millió ember, aki az én módomon tudna szeretni.

Hmmhmm..közben fél 11 lesz mindjárt, nekem meg olyan 9 óra érzésem van..

Hát, tegnap eddig jutottam. De az a lényeg, hogy ma már hétfő van és ez amúgy nem is lényeg. Mert azt akartam írni, hogy 2 oldalról lehet nézni a Lalával való dolgokat. Az egyik az, hogy mekkora szemét, kihasznál, estébé. De ez az oldal nálam most nem játszik. Majd lehet, hogy fog. De most nem. Lehet, hogy igaz. Lehet, hogy igazabb, mint a másik. Az, hogy ez a dolog van, él, csak valahogy így..nem most.. Ami amúgy hülyeség is meg nem is. 4 év. :D
Mert még élnem kell meg élményeket, amire ő nem jönne velem. Csak..ez tök hülyeség, mert mi van, ha sosem jövök haza külföldről. Mi van, ha én leszek neki az 'ausztrál'..? :( És ráadásul hogyan tovább innen? Az tiszta, hogy Gábor nem, tegnap este is tök hülyén viselkedett.. Csak nincs is kedvem elmagyarázni neki, hogy mi a baj.. Annyira egyértelmű.. :/ Nekem legalábbis. Neki - szemlátomást - nem..
Csak ha meg nincs..akkor meg..megint Lalán fogok agyalni.. Ez mondjuk akkor is megtörténik, ha "együtt vagyunk".. Csak úgy még többet.
Vááá. Bár lenne valami egyértelmű. Gabival kapcsolatban csak az nem egyértelmű, hogy segít-e nekem bármennyi részben abban, hogy kikászálódjak a másik dologból..amiből - amúgy - nem is akarok tiszta szívvel kikászálódni.. Igazából amúgy nem segít. Mert úgyse érzek iránta semmit. Ami leginkább visszatart..az mégis maga a munka.. Ott van, egy héten 3x, nem tudom kikerülni és valószínűleg azért rossz lenne, hogy ott van, de nincs hozzám egy kedves szava se, csak egy csúnya pillantás vagy inkább még az se és..ennyi. Nem azért, mert jelentene bármit, csak némi enyhe kötődés, ami abszolút eltéphető, de mégis rossz.. :/ Hogy zárod le, ha ott van, jön, megy, rád se néz, annyira utál, de mégis el kell viselned? De folytatni sincs értelme..
Neki amúgy szerintem nem fájna, de legalábbis nem mutatná.. Max, hogy basszus, nem sikerült megfektetni.. :/ Jó érzés, hogy ennyi vagyok az életében..
Mondjuk. Nekem meg annyi, hogy elmegyek egy másik sráccal randizni.. :D:D

Már este van.. :)
Jól haladok, majdnem minden napszakban egy kb fél oldal.. :) Ma kipróbáltam milyen az, ha nem foglalkozom Gáborral. Egy szót se szóltam hozzá, csak SMS-ben, az is elutasítás volt.. De szerintem fel se tűnt neki ebből semmi, olyan szinten nem érdeklem. HA felhív este, majd meglátjuk, mert ha észrevette, szerintem szóvá fogja tenni. De szerintem nem vette észre vagy nem fog felhívni. De annyira nem érdekelt az egész. Mikor futott a lányok után a lifthez, mert otthagyják, akkor a Petra beszólására (itt hagyjátok az egy szem fiútokat?) is csak a szemem forgattam, mert a Gabi nem egy nagy szám pasi. Jó, más se. Bár Geri ahogy ma a szemembe nézett az elég furcsa volt..olyan megbabonázós..nem nekem szólt, szerintem ő mindig így néz, de azért érdekes volt..

Nincsenek is jó csávók nálunk. Még a Csaba..talán. De az ő meg a Gyuri jelleme meg annyira ismeretlen számomra, mivel alig szólunk egymáshoz, hogy nem nagyon tudom milyen lehet valójában..
És..ha lett volna Lala, akkor soha még csak eszembe se jutott volna a Gabi. Úgy küldtem volna el a sunyiba, mint a huzat. No nem a második kapcsolatunkért, mert az már csak valami furcsaság volt..
És például ma az tűnt fel, hogy a Bálint annyira egy élhetetlen pasinak tűnik, de egyébként tök humoros is tud lenni. Tényleg kicsit szerencsétlen néha, de egyébként meg tök rendes meg jóindulatú. Nem az az uralkodó típus, de nem is minden nő vágyik olyanra..

Egyébként az jutott eszembe, hogy x évvel ezelőtt olyan pasikat akartam volna, mint mondjuk a Gabi. És azt gondoltam, sosem lesznek ilyen pasijaim. De hát..lehetnek. Csak aztán..az ember rájön, hogy nem is akar ilyet, mert az ilyen csak önmagát szereti..

Hmm.. Most ment le az elfogyni az ölelésben és az engedd el.. És azon gondolkodtam, melyik illik is most ránk..
Talán felesleges is arról írni, mi volt.. Mert sokkal nagyobb kérdés, hogy mi lesz.. Gábor - érzelmileg - semmiképp, mert az még mindig Lala..
Az egy dolog, hogy Gabi nem érdemel meg engem, de ez nem jelenti azt, hogy más se. És ha nem engedem el Lalát, akkor nem fogok másra..készen állni..
De azt hogy kéne? Anyu szerint nem másban kell keresni a megoldást, hogy majd ő segít, hanem magamban elengedni.. De az nem nagyon megy, mert azt hiszem..nem is akarom igazán. De akkor mi a megoldás? Havonta találkozni, ellenni?! Nem erre vágyom, ezt csak a hülye nem tudja. Viszont az is igaz, hogy ez vagy jön vagy nem, nem lehet erőltetni. El kell engedni.. :)

Szóval..talán tényleg ez az ideiglenesen megfelelő megoldás.. Hogy néha találkozni és közben nyitottnak lenni másra. Persze ez meg érzelmeket hozhat a részemről, mert én olyan vagyok. De hát akkor már tök mindegy, nem? Hogy többet vagy kevesebbet találkozunk, úgyis ugyanazt érzem és jelenleg az életemben nincs lehetőség arra, hogy más legyen. A munkában nem jó ötlet, Gábort le fogom építeni, semmi értelme..

És ha jön valaki más, valami új.. Akkor pedig meg kell látni és el kell engedni Lalát. Hmm. Mondjuk ez a terv lehet, hogy több sebből vérzik, mert így nem engedem el őt egyedül, hanem csak még jobban kötődöm hozzá. De hogy engedjem el egyedül? Ez baromi nehéz..
Csak az a baj, hogy a kutyaharapást szőrével kapcsolat tényleg nem jó megoldás, mert csak egy rossz élménnel lesz gazdagabb az ember.. Egy idő után rányomja az újra a bélyegét a régi és kisemmizem a másikat érzelmileg..
Ingadozom, szélsőséges leszek, elvárom azt, amit a másiktól nem kaptam meg, nem bízom benne, estébé..

Én tudom, hogy nem jó.
De hogy engedjem el egyedül, ezt mondja meg valaki!
Amikor csak a hülye nem látja, hogy úgy simulok hozzá, mint a dióbél a héjába.. Illetve azért biztos sok nem hülye van, aki ezt nem látja, de nem ez a lényeg.. :D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat