Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-04-16

Megint vasalnom kéne, de nincs semmi ingerenciám, már csomó mindent kivasaltam..
És a tegnappal kapcsolatban van bennem pár tisztázni való. Illetve..nincs mit tisztázni rajta, csak mégis, le akarom írni. Vagy nem is tudom.

Nem tudom, hogy abbahagyjam-e, amit csinálok. Nincs kedvem Gabi savanyú képét nézegetni minden nap a munkában és relatíve arra sincs okom, hogy kimondjam. Minek vállajak fel egy tök felesleges konfliktust? Úgy teszünk egymás fejére amúgy, ahogy leginkább nem kéne, de ezzel kapcsolatban sincs bennem nagy para.
Nincs érzelmi kötődés ugyanis. Legfeljebb a büszkeségem meg az önérzetem sértené, ha Gabi lelépne, de nincs oka ezt tenni, mert ő megkapja, amit akar. Én már kevésbé, mert szeretetet nem nagyon kapok, csak azt a minimálisat, aminek az adására majd hogy nem meg kell kérnem. De érzelmileg nem kötődünk, egyáltalán nem. Gabinak nem fájna, ha azt mondanám, ennyi. Keresne mást és a maga részéről túl is lenne rajtam. Vagy leredukálná egyre a csajai számát. Nem vagyok benne biztos, hogy nincs valaki más Miskolcon. Abban sem, hogy nem egy csaj volt-e nála hétvégén.. De nincsenek bizonyítékaim, ezek csak megérzések..
Szóval Gabi az érzelmi nihil..

Na s Lala..ő pedig az lesz, úgy tervezem.
Sokat gondolkodtam amúgy Gabin. Meg azon, hogy akkor van-e nője. Persze dühít a gondolat, de hát ki az, aki mással találkozgat, sétál és csókolózik? Hát én. Szóval talán - megalázó vagy sem - nem sok jogom van kritizálni.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat