Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-06-15

Nem írtam 2 hete, mert jött a vizsga, időm se volt, kedvem se..
Meleg volt nagyon, szenvedtem itthon. Az első vizsgán megbuktam, a másodiknak még nincs eredménye, de remélem sikerült..
Állandóan hullámzó jellegű kapcsolatot élek Gáborral, szokás szerint hol az agyamra megy, hol meg elvagyunk.. Az előbbi egyre ritkul, már sokszor elhiszem, hogy ez nekem jó, jól kijövünk, minden oké, amikor jön megint valami hülyeség, amin bepöccenek.. Most tegnap jött egy ilyen, hogy ő elutazik 2 hétre augusztusban.. Nekem még nem is említette, a fél iroda tudja már.. Igaz, nem is beszéltünk még a nyárról, én se mondtam, hogy ha minden igaz, megyünk több napra Miskolcra..

Nem is értem, hiszen én is tudom, hogy ez a dolog nem vezet sehova. István mindig azt mondja, akkor fog más jönni, ha Gáborral lezárom. De én nem vagyok ebben biztos. Lehet, hogy egy idő után annyira rossz lenne egyedül, hogy belemennék valamibe, amibe nem kéne. Persze ha úgy veszem, Gábor is így jött be az életembe.. :D

Az a vicc, hogy most jövök rá, hogy ami ellen lázadtam, hogy Lala megpróbáljon engem megváltoztatni, az a szeretet jele. Gábor elfogad így, neki nem számít, sikerül-e a vizsgám, hordok-e tűsarkút (csak azért nem, mert olyankor törpe..:D), jól érzem-e magam úgy általában.. Nem érdekli. Gábort legfeljebb annyi érdekli, hogy jó a fenekem, de ez is csak akkor kerül szóba, mikor akar valamit.. :( Sosem gondoltam, hogy én belemennék egy ilyenbe és lám, itt vagyok.. Valahogy..így alakult. Nem befolyásoltam, azt hiszem, de a konfliktus elkerülése érdekében elviseltem.. Aztán ahogy körbenézek most, nem tetszik és mégis..nem tudok kilépni.. Kötődöm hozzá, pedig tudom, őt nem érdeklem. Persze igazán..engem se érdekel ő. Csak épp ennek így semmi értelme..

Lala meg..3 hete nem kerestem. Én már büszke voltam magamra. Aztán jött a szülinapja és így..megborult az oly törékeny magabiztosságom és visszafogottságom. Igyekeztem azért..
3 visszafogottabb SMS után közöltem, hogy töröltem őt az életemből, egyszer és mindenkorra.. Ez persze nem igaz.. :/
Ő meg elköszönt..

Aztán meg mikor Brigiékkel gyros-ozni voltam, megint rám írt.. Hogy miért köszöntöttem fel? Amit előtte Brigi is megkérdezett a kocsiban. És én meg nem ittam sokat, de kibukott belőlem az igazság..amiből aztán megint előkerekedett pár üzenet. Hogy ő mennyire imád. Meg hogy nem tud és nem is akar túl leni rajtam. De ennek így semmi értelme.. :/ Ennek se, Gábornak se.. Úgy látom, én csupa értelmetlen dolgot csinálok.. :/

Rémes.. :( Én azt hittem, oké vagyok most már.. Ennyi idő után..
De egyre inkább úgy tűnik, mégsem. Nem tudom már, mi kéne még. :(







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat