Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-05-22

Szóval..talán ma jött el az ideje.
Elegem van. Úgy döntöttem, kiűzöm Lalát az életemből, a gondolataimból és nem fog más maradni, mint aminek kell. Egy szép emlék. Nem fogok a jövőn töprengeni, hogy mi lesz 4 év múlva, mert semmi. SEMMI.
Az egész ennyi volt. És mondhatnám, hogy magic. De ez nem volt magic, nem volt itt semmi, ha lett volna, akkor ma is velem lenne. Az, hogy nincs, nem szorul magyarázatra. Itt nem kellenek szavak, elhagyott, nem kért belőlem, ezen nincs mit agyalni. Lehetne kifogásokat keresni, de nem akarok. Ez ennyi volt, nekem ennyi jutott.

És nem bánom. Úgyse akarom más gyerekét nevelgetni.....
És igyekszem céltudatos lenni. Két cél kell, hogy a szemem előtt lebegjen. BME és..Bálint. :]
Ja amúgy..visszakaptam a gépem. Még le kell töltenem ezt-azt, de itt van.

Azért most épp nagyon céltudatos igyekszem lenni, de nehéz lesz. Dacoan néztem egy Gebrüder Weiss-es kocsit, azt akartam, hogy semmi ne jusson eszembe róla. De ezekhez idő kell. Meg valaki is kéne. Azért Gábor néha egészen aranyos. Kedden nála aludtam és azért tud cuki lenni. Az ember megtanulja mellette értékelni a többi pasit, mert mikor Gábor cuki, az másnál az alapjárat.. :/ De azért volt valami most benne. Meg azt szeretem, hogy mindig azt hiszi, ő a hibás. :D Na ezen a téren nagyon nincs önbizalma és ez számomra mindig nagyon vicces..

Más nincs azóta se..
Monogám leszek. Csak Gábor lesz nekem. És jól fogok viselkedni. Bár néha jó volt rosszalkodni, mert akkor megingott egy kicsit, de belőle még ez sem hozza ki azt, amit szeretnék.
Vissza kéne már végre írnom Zsuzsinak.. De nincs kedvem..

Mostanság nem szoktam sokat írni, valamiért. Jó mondjuk lehet azért, mert semmi nem történik.
Grr, megint felhúzott Lala SMS-e. Akárhányszor elolvasom, mindig kiabálni szeretnék és csapkodni. Hát persze, k*rvára nem jó ötlet.. Az nem volt a jó ötlet, hogy összejöttem vele. Kétszer is. Hogy hagytam magm az orromnál fogva vezetni. és VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Az a jó ötlet, hogy b*ssza meg...

Remélem ez a fogyi pufi :D, amit Istvánnak vettem az idegbajra is jó.. Úgy visszaírnék neki és elküldeném a jó büdös francba, de tök felesleges. Az a baj, hogy már többször mondtam neki, hogy békén hagyom, aztán mindig jött egy rosszabb időszak, nehezebb pillanatok és mégis írtam. Tegnap is az a hülye citrom-mentás csoki.. :( Azt is sajnálom, hogy Roland mintha lefogyott volna és így most egy kicsit nyüzüge.. És mióta rájöttem, hogy alacsonyabb mint én, kiszerettem belőle. Persze még így is..szóval nem tenném ki az ágyamból, sőőőőőt, hozzábújnék.. :D De már nem vagyok beleesve annyira.

Kár, hogy Bálintot úgy elcseszerintettem.. Ma láttam 2 fiút a villamoson, trikóban voltak, tök izmosak... Fúú basszus, ne lettek volna olyan kis fiatalok.. Mondjuk így is majdnem kiesett a szemem.. :D De hülyén éreztem magam, mert olyan ÖREG vagyok. A kis érettségizőkhöz képest. ÉS Bálint ugyanilyen szép lehet, ha nem szebb. És vá, megérdemlnék már egy rendes hapsit. Nem tudom ugyan, meg tudnék-e állapodni mellette, de igyekeznék.
He egyszer esetleg oda jutnánk..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat