Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-02-09

Egészen jól alakultak a dolgok az elmúlt napokban.
Jó, nem mindenben, de nem lehet minden fenékig tejfel..

Visszahívtak a következő interjúra. Ez már önmagában jó és örülök neki, most már remélem ügyes leszek és felvesznek. A napokban, mikor nem hívtak, akkor jöttem rá, hogy voltak fenntartásaim a munkával kapcsolatban, de most nekem ez a legjobb, ami lehet. Azt még nem tudom az olasszal mi legyen, minden nyelviskolában lehetetlen időpontban vannak a kurzusok vagy drágák.. :/ Egyiket se akarom.
No, most megnéztem, az Euro-ban jó áron indul és egész jó időpontokban és most akció van, ha péntekig tisztázódna a munka meg az óráim meg a minden, akkor még meglenne a kedvezmény.. Hmm, ez jó. :]:]
Így viszont kedden egyeztetnem kell velük, hogy akkor mennyire rugalmasak is pontosan..? :)

Szóval a munka pozitívum. Holnap kezdődik a suli. Meglássuk... A hétfő meg kedd majdnem tuti, hogy bejárós, a szerda meg szerintem nálam nem lesz az..
Hmm. Most jövök rá, hogy ha szerdán nem kell bejárnom, akkor tudok olyankor dolgozni.. És ha úgy adódik, csütörtökön is be tudok még menni. Huhú, ez jó. :)

Hümm, hümm, anyu most akarja leszedni a karácsonyfát. Talán valóban itt lenne az ideje így február közepén.. :D

No, mi van még?
Jövő hétvégén remélem, hogy jön. Nem baj, pénteken azért megírom neki azt az e-mailt, hogy ha esetleg nem mozdulna rá semmi elérhetőségem elkérésére, ami mellesleg nagyon :[ lenne, akkor is tudja a mail címem.
Meg ha esetleg nem akarna jönni, akkor hátha emiatt mégis..
Jajj, nem tudom, mi lesz belőle. Azon gondolkodtam amúgy péntek este meg tegnap is, hogy mennyire egyszerűek a pasik. Elég egy normális kinézet meg egy vörös rúzs, hogy észrevegyenek.. Nem mondom, hogy ezzel már minden oké, de az alapállás megvan. Csak még nem tudom én se, hogy mit meg hogy is akarok. Akarok-e? Akarok-e mást, mint ő? Őszintén szólva..azt sem tudom ennyi teendő mellett mennyi időm lesz és hogy mennyire állok készen másra. Az a baj, hogy másképp nem fog lezáródni életemnek ez az immáron egy éves szakasza..
Tegnap épp lapozgattam a naplóm. Azokat az oldalakat olvastam, amikor először együtt voltunk. Összefogtam a lapokat és néztem.. Ez az a része életemnek, amiben mi ketten voltunk a főszereplők, amikor ő volt a minden..
Szerelmünk lapjai...
No mindegy, ez is csak egy emlék marad.. Rosszkor jött. Hát..nem sikerülhet minden... :] A vonzalom megvolt, a két szereplő megvolt, az érzések megvoltak..az időzítés nem stimmelt..

Tegnap amúgy..örültem, hogy Brigiékkel mentem. Annyira jó volt a délután meg az este, hogy talán 10 perc volt úgy, hogy filóztam rajta, hogy írjak-e neki. Kíváncsi vagyok, eszébe jutott-e..
Az is érdekes, hogy mi fog kisülni ebből a legutóbb felvetett, "beszéljünk-e egyáltalán?" témából..
Őszintén nem tudom. Látom az érme mindkét oldalát, de ilyenkor mindig úgy érzem, hogy én érzelmek felől nézem a témát, ő meg józan ésszel. És így nehéz egyeztetni az álláspontokat. Ráadásul mindig úgy érzem, hogy én jobban akartam ezt és szerettem őt, mint viszont. Mondjuk..eleve tudjuk, hogy ez nem alaptalan feltételezés..

Jó volt a péntek, Évivel és Nórival. Bejártuk a fél belvárost, bementünk nem tudom hány kocsmába, sehol nem volt hely..
Végül kikötöttünk a Magyarban, az is dugig volt, de Évi csinált nekünk helyet, úgyhogy végül ott voltunk indulásig. Kibeszéltük a pasikat, a sulit, a munkát, a pasikat, a sportot, a pasikat.. :D:D Mutattam képet, Nóri is mutatott, Petit én eleve tudtam, hogy néz ki. Jó volt, na. Érdekes, hogy a lányokkal egyenként mennyire más találkozni. De így is jó meg úgy is, csak más.
Kicsit azért mindig úgy érzem, kilógok. Most is mentem elöl, ők ketten hátul és közben folyton beszélgettek. Képtelenség volt beszállni, mert hárman nem fértünk el, de így meg tök rossz volt, mintha kimaradnék..
No mindegy.

Brigivel azért sosincs ilyen. Persze vele majdnem mindig ketten vagyunk, de bírom őket Ricsivel ketten is. Nem másznak egymásra meg semmi és jól elvagyunk. Bárcsak nekem is jönne már egy ilyen. Állítólag már megértem rá, István mondta. Mert eddig mindig az volt, hogy még nem, még nem vagyok elég érett, de most már állítólag igen..

Na, tegnap meg Ricsiék értem jöttek, elmentünk az IKEA-ba, végigjártuk, megebédeltünk, utána elmentünk Ricsihez összerakni az ágyat. Megcsináltuk, közben borozgattunk, utána megnéztünk pár videót, aztán meg bementünk a Magyarba. Mindig furán érzem magam amúgy a Magyar után, mert én csak 1 kört fizettem, hármunknak, Gergő meg hozott nekem még egy almás pitét, de így..nem tudom. Nem azért van így, mert zsugori vagyok, egyszerűen mindig benn ülök, és mindig a többiek mennek piáért én meg..nem tudom, úgy van, hogy mindenki fizet majd egy kört, de legtöbbször, mire rám kerülne a sor, már nem iszunk.. :/ Vagy valahogy így. Mindegy, megint vagy még mindig lógok Briginek 3 sörrel, szerinte csak eggyel, szerintem eggyel Ricsinek is, csak mert..nem tudom, miért.. :D
Gergő meg tök aranyos volt. Csomót csocsóztunk, volt, hogy a fél meccset végigröhögtem, mert Brigi nem tudott pörgetni, mindig csak belecsapta a fedőlapba a bábuit és annyira vicces volt, ahogy erőlködik és bumm! És megint bumm! :D:D
Jó volt nagyon. A Zubrowka-almalé is finom volt, főleg a fahéj miatt. Hmm, most néztem ilyen cinnamon challenge videókat, amiről Brigi mesélt..Ezek hülyék.. :D
Szóval csocsóztunk meg iszogattunk voltam mindenkivel, elől is, hátul is. Aránylag azért jól ment. Nem voltam nagyon béna. Persze Lalával jobb volt....
Áááááá. Nem. Jó, igen, vele jó volt. Az is jó volt, hogy mindig kaptam puszit mikor ügyes voltam, de..kész. Felesleges rágondolnom, szép volt, jó volt, ennyi volt.

Nem is tudom mikor indultunk el végül, már eléggé álmos voltam, olyan 1 óra körül lehetett. Elvittük még Ricsiéket haza, aztán mentünk Újpestre. Gergő olyan rendes volt. Kérdezgetett Laláról meg mondta, hogy ne legyek szomorú, tök kedves volt. Emlékszem, Lala talán őt bírta a legjobban, hogy milyen jó fej meg jó a humora meg minden. Hát..vicces helyzet, a Lala szerint legjobb fej Gergő vigasztal engem, aki épp azért szomorú mert a Lala annyira nem jó fej... :(

Aztán amúgy nem volt semmi extra, Gergő megágyazott nekem, aztán aludtunk. Reggel meg azt mondta, aranyosan alszom. :] Ezt eddig nem is tudtam.
Meg kivitt az állomásra, tök kedves volt. Ilyenkor mindig elcsodálkozom, hogy Gergő is tökre a tenyerén hordozna egy csajt, még sincs barátnője..
Tök jó, hogy mind ilyen jó arcok a barátaim és hogy ha csalódom is bennük, akkor is max pozitívan :] Lávli. :]
Fura, hogy vajon ezt Lala pár találkozásból is egy csapásra kiszűrte. Nem is olyan hülye.. :D Én meg milyen kedves vagyok.. :D

Most megyek, majd írok.. Valamikor.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat