Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2013-09-26

Jajj.. Az a baj, hogy ez az egész köztünk..minden egyes nap változik. Fél 2-ig telefonáltunk. Majd egy órát, miközben azért hívtam fel, hogy megmondjam neki hogy miért írtam azt, amit. Erre meg megint a régi.. Beszélgetünk, sokat hülyéskedünk, nevetünk. Nem, ez nem mindennapi összhang, ezt ős is mondta..
Na mondjuk előtte az a féltékenységi hiszti.. Bár csak érteném néha.. Most megint azt érzem, hogy ő is tudja, hogy minket, ha nem is egymásnak teremtett Isten, de azért elég jól összeillünk..
Csak..közben. Bodony deletet kapott, így nem fogok a Lacival találkozni, aminek nem nagyon örülök.
Amúgy..nagyon bánt ám ez a mai kihagyott Brains koncert...:(:(
Szóval..máshova esély sincs úgy elhívni a Lacit, hogy ne legyen gyanús..pókerezni meg nem tudok, nagyon nem is akarok meg nem is éreztem magam különösebben jól egy full férfi társaságban.. Az a csaj, aki még ott volt, belebújt a pasijába, aki meg tök bizarr meg unszimpi volt, szóval csak pasik. Ittas pasik. Ugyanakkor..az meg talán furán jönne le, ha mondjuk egyszer elhívnám Brigit. Még akkor is, ha elvileg nem gáz. De mivel én sem vagyok a társaság tagja ezért hogy még valakit hívjak, az nem ér. Meg aztán ki tudja, Brigi élvezné-e. De legalább megszemlélné a dolgot és akkor hátha ő jobban tudná, mi állhat a háttérben. Meg legalább egy kicsit új emberekkel is találkoznánk. Csak azt meg nem akarom, hogy pl zavarjuk őket, ne tudják elengedni magukat. Bár ahogy elnéztem se a Regi, se a másik csaj jelenléte nem zavarta őket.. Na mindegy, nem tudom..

Csak így meg... Egy lehetőségből választani, az nem is igazi választás. Illetve kettőből. Vagy igen vagy nem. Nem túl széles skála..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat