Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-05-25

Szóval..csak ültem ott és néztem a magas alakját, amin semmi különleges nem volt és azon gondolkodtam, mi köt még mindig hozzá?

Miért nem tudok elszakadni tőle? Nem egy Adonisz, máshol sem tökéletes az összhang.. Ami egyébként..furcsa. Vagy én emlékszem jobbra, mint ami valaha volt..vagy már nem olyan jó.
Megkopott a varázs. Már nem vagyok újdonság, ami fáj és kicsit zavar. Pedig már ő sem az nekem. Már realistábban tudom nézni a dolgokat. Már nincs rózsaszín köd, csak valóság. Olykor kicsit rideg valóság..

És ha valóban tényszerűen nézem a dolgokat, nem is értem. És valószínűleg itt a kulcsa mindennek... Hogy már nem több ez, mint egy mese. Mese saját magamnak. Elhitetem magammal, hogy miköztünk micsoda összhang van meg bennünk mennyi közös volt.. Ami persze egy részről igaz is, de bizonyos szempontból meg mennyire nem.. Pont olyasmiben, ami pedig eléggé fontos dolog. Nem mintha kapcsolatban lennénk, szólva így nézve teljesen mindegy.
És milyen furcsa.. Hogy mégis inkább ő és nem Gábor. Pedig azért vele nincsenek ilyesmik.. Odateszi magát rendesen..meg minden. Mégis..nem tudja eladni nekem az illúziót, ami kell nekem. Nem tud odafigyelni rám igazán, nem tud védeni, nem tud csomó olyasmit adni, amit más tud..
De furcsa csalódás volt a ma délelőtt.. Nem is igazán csalódás, csak egy olyan dolog, amit utólag végiggondolva erősen csóválod a fejed.. Persze az is lehet, hogy csak gyakorlás kérdése az egész. :D De hát én mégis hogy tanítok meg ilyesmit.. ?! :D:D

És közben meg jajj, de szeretek picike lenni. Olyan ritkán vagyok. És olyan jóó. Hogy én csak egy pici lány vagyok és te vigyázol rám. Bár még mindig nem volt hajlandó vinni a karjában, erre valahogy nem tudom rávenni..
De úgy..nem is tudom eldönteni, hogy összességében jó volt vagy rossz. Más úgy lenni a dologgal, hogy otthon vagy és várod meg más az, hogy mész és az van benned, hogy talán nem kéne..talán nem jó ötlet..talán ez egy rossz döntés..
És ha ezt érzed, akkor már eleve másképp indulsz neki..mindennek. És..nem tudom.. :/







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat