Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2013-08-29

Hazajöttem, már nem vagyok szigetlakó. :)
És a héten még magasabbra hágott a Roland iránt érzett.. nos, szeretetem. :)
Hétfőn is aranyos volt. Megtartotta az órát, aztán amikor utána kinn ültünk, odajött és kérdezte, hogy milyen volt így kihagyás után? És nézett Brigire.. Mondtuk, hogy kemény, de jó. :)
Kérdeztem Brigit, hogy futunk? Ő mg rövid gondolkodás után mondta, hogy aha. Roland meg nevetett. Hogy milyen jól bírjuk. Hogy már-már természetes, hogy még elmegyünk futni egyet.. :)
Aztán kedden meg voltunk TRX-en. Először nem volt hely, aztán 3negyed után végül lett és 5-en voltunk, mind csajok. Meglepő, hogy ugyan nem nagyon járunk ilyen erősítő órákra, de mindenhol csajok vannak. Jó, zumbán meg alakformálón, zsírégetőn oké.. Roland testét nézni egy órán át, már ezért megéri.. :D
De Ricsi volt spártai edzésen, azt mondta, ott is több volt a csaj, TRX-en, funkcionális köredzésen is.. Jó, azt el kell ismerni, hogy mi olyan időben járunk, amikor a normális emberek dolgoznak, szóval lehet ez az oka.
Pffff, na a TRX kemény volt. Dávid tartotta, aki anno Rolandot helyettesítette. De ezt az órát jobban tartotta szerintem, bár a zenéi még mindig elég gázok. Durva amúgy, nem néz ki valami izmosnak, de mondta Brigi, hogy mikor valamit mutatott az ő TRX-én, és megfeszült az egész háta, akkor látszott, hogy milyen izmai vannak és hogy hűha. :D Mindenre adott könnyített verziót, nagyon rendes volt meg mondta, hogy mit csinálunk rosszul, hogy s mint kéne, szóval jó volt. Bár nem mindent csináltam rendesen.. Volt olyan póz, amit ha leengedtem volna magam, nem bírtam volna visszatolni, mert már remegett a karom az erőlködéstől. De azért jól esett. Még utána futottunk Brigivel, de akkor már nem igazán esett jól.
Azt nem tudom, hétfőn vagy kedden volt-e, hogy egy mama vonult be a zuhanyzóba. Bőrönddel. :D:D
Nem értettük, hogy eltévedtünk vagy mi van? Mit akar a néni a bőröndjével a zuhanyzóban?! :D Kemény volt.

Szerdán megint Roliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :D
Nem volt izomlázam, Brigi ki is volt akadva. :]
De amint elkezdtük csinálni a feladatokat, kezdtem érezni a TRX-et. Fáradtak voltak az izmaim. Az aktív sportoló életmód természetesen némi izomfáradtsághoz vezet. Nincs hangulati hatása. :D
Á la Sims 3. :D
Eddig nem értettem ezt, de most igen. Kicsit olyan érzésem volt Roland órája után, mintha mozsárban összetörtek volna. De a TRX miatt..
Nem tartott olyan kemény órát, mint néha, mikor bedurvul és kiköpöm a tüdőm a végére.. De azért durva volt.
Kiraktak valami plakátot a teremhez, amit Brigi minden áron meg akart nézni óra után, Roland meg pont akkor jött ki és pakolt le, aztán meg ugye ott álltunk szinte egymás mellett.. Elkezdtünk beszélgetni.
Brigi mondta, hogy ez most kemény volt. Én meg mondtam, hogy most még nem is annyira. De mondom néha olyan órát tartasz, hogy kikészülök. De ez mitől függ?
Mire mondta Roland, hogy hát ez ott elöl dől el, a fejében, óra közben nézi, hogy mennyire lehet szadizni a társaságot és ha látja, hogy bírjuk még, akkor csinálja. :D IMÁDOM! Mondja ezt és közben az a csibészes, rossz kisfiús mosoly az arcán. Ááááá, kész vagyok tőle! :D

Aztán meg meséltünk a TRX-ről. Olyan rendes volt tőle, hogy hallgatta és látszott, tényleg érdekli, pedig mit számít ez neki? Csak 2 kis hülye csajszi, akik először voltak egy órán és elmesélik, milyen volt.. Nekünk nagy élmény, neki pedig szinte semmi, mégis érdekelte, de legalábbis úgy tűnt. :] Szeretem azokat az embereket, akik szinte ok nélkül kedvesek. Néhányan annyira bunkók, szintén ok nélkül, hogy szeretem az üdítő kivételeket.. :]
Óra közben is cuki volt, kétszer is belerúgtam a step padba. Először meg nem is kellett volna sarokemelést csinálni, meg is jegyezte.. :D Akkor kicsit hülyén is éreztem magam. Ha már előbb csinálom mint a többiek, legalább ne bénázzak.
Aztán másodszor már nem is szólt semmit, csak vigyorgott. :D

Utána kinn meg mondtuk, hogy mindre kaptunk könnyebb feladatokat, mert mi voltunk a kezdők.. Roli meg mondta, hogy majd és lesz, milyen jó érzés lesz, mikor minden menni fog. És már van összehasonlítási alapunk, mert nála már profik vagyunk, minden megy. Pedig eleinte csak néztünk be az ablakon.. :D
Brigi állította, hogy mindenki benéz, csak azért emlékezett ránk Roland, de én nem vagyok biztos benne. Meg aztán jobb érzés a tudat, hogy emlékszik ránk.. :]
Aztán meséltünk az első óránkat megelőző időről..
Hogy benéztünk és rémisztő volt, hogy bírják ezt a többiek? És Brigi mondta, hogy bárhova Viki, de erre nem. Én meg erősködtem, hogy de, jó lesz ez.
Roland nevetett. :D
Hittük, hogy nem fog menni. Mondta, hogy most már profik vagyunk és mindent csinálunk és milyen jó ez. :) Ennyi rémlik tisztán, de biztos volt még ez-az..
Utána elköszönt és mondta, hogy jövő héten találkozunk egy édes hátramosolygás kíséretében.. :]
Hát remélem is!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat