Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-04-05

Már 2x álltam neki a vasalásnak, de nincs kedveeeeem..
Írni meg..nem is tudom miről írjak. A héten megint lemerítettem az energiaforrásaim, a péntek 5 szundival indult csak el, akkor is nagyon döcögősen..
Ahhoz képest hogy mennyi minden volt, egész jól bírtam..
Bár pénteken munka után eléggé kész voltam.. De aztán egész jó volt Brigiékkel meg a Fradi drukkerekkel.. :) Örültem azért, hogy végül a Fradi nyert.. :)

Az e heti magánéleti eseményeket nagyjából a nincs szó jellemzi legjobban. :) Csütörtökön voltam pár órát Gabinál, de dög fáradt voltam akkor is. Ahhoz képest azért jó volt. Ahogy sétáltunk ki a villamoshoz, mondott valami érdekeset, ami eléggé szöget ütött a fejembe és vissza is kérdeztem, hogy tényleg így gondolja-e..
Mert azt mondta, hogy ő úgy érzi, ebben a kapcsolatban csak ő hoz áldozatokat..
Szerintem ez amúgy nem igaz.. De beleképzeltem magam az ő helyébe és azért..rendes tőle, hogy tényleg mindig kikísér a vonathoz. És általában meghallja, ha van valami, odahozza a köntösét és rám adja, ha fázom vagy ad egy pulcsit vagy valami. De úgy nem tesz rá nagy ívben, ha valamit mondok. Vannak hülyeségei, de azért..ha belegondolok, hogy miket megcsináltak velem, amiket én elnéztem szó nélkül azért, mert úgy gondoltam, ez így helyes.. Csak akkor még..azt gondoltam, jobbak nálam. Mára már tudom, hogy nem, igenis megérdemlek dolgokat, már csak azért is, mert nem nő ilyen nő minden bokorban.. :] Jó, hát persze nem is bokorban növök... :]

Szóval talán kicsit jobban látom a helyem a világban. Bár szerintem még mindig nem az igazi. De talán..ha megkapnám ezt a HP-s állást...jajjistenem, annyira jó lenne. Ha tudnám csinálni, nem biztos, hogy abbahagynám a Trenkit. Nem a pénzért (azért semmiképp..), nem is Gabiért, hanem a tapasztalatért..meg a csapatért. Néhány embert kifejezetten megszerettem. Elsőnek mindenképp a Zsuzsit kell említenem, aki annyira aranyos volt a héten is, össze se lehet hasonlítani a Jankával.. Aztán a cukorbogár Petrát..Imádom, annyira kis cuki. Aztán azért..a Gabi. :) Nóri, Niki, Réka, Anikó, Timi.. Dóri a Zolival..olyan hülyék. :] Bálint is vicces. Ildi meg a Zsófi is tök kedvesek voltak velem meg az egész munkaügyes csapat.. Mindenki pozitív csalódás volt, még Mónika is. Aztán a fiúk..Gyuri meg a Csaba. :] Tök jóképű mindkettő és tetszik a stílusuk. Mondjuk nagyon más a kettő, de bírom őket.

Persze van pár ember, akivel nem nagyon tudok összeszokni. Meg akik nem annyira szimpik. Ilyen a Hetta, nem tudom elfelejteni a farsangot.. Az Andi, aki kicsit mintha tényleg kihasználná a Nikit meg olyan fura a saját csapatával.. A Virág, akivel kb egy szót se tudtam beszélni, mert nagyon zárkózott. És az Orsi, aki olyan szép és mindig csinos és olyan, mint egy jégszobor. Gyönyörű, de hideg. Néha nem és akkor annyira kedves, de akkor is valahogy mindig idegen marad egy kicsit. Mondjuk ő szerintem eleve olyan, aki megtartja a 2 lépés távolságot, de olyan zavaró, hogy olyan, mintha lenne körülötte egy fal, amit nem tudok lebontani, pedig egyébként biztosan aranyos. Nem tudom, csak nekem szól-e, de nem hiszem. És azt sem, hogy igazából ez szándékos-e.. Gabi mesélte, hogy párszor együtt ebédeltek és az Orsi tök kedves meg viccelődik, barátságos, de ő akkor se tudja igazán hová tenni.. Hallottam Hajnival beszélgetni, tényleg nagyon kedves, nekem már kicsit mézesmázos volt, amit mondott, de valószínűleg tényleg csak kedveskedni akart, de.. Hát nem tudom, na.

Amúgy..az azért furcsa, hogy Gabival nem beszélünk minden nap. Lala egy reggeli hívása bearanyozta a napom, imádtam. Gabi ilyesmit nem csinál. Valahogy ő is kifejezi a szeretetét, de valami egészen furcsa módon. Az tuti, hogy tök más a szeretetnyelvünk.. Olyasmi ő, mint apu.. Hogy hát végül is valaószínűsíthető, hogy szeret meg biztos, hogy kötődik hozzám, de nem tudja kifejezni. Szeretem, hogy Lala megtanítja Marcinak, hogy ki kell mondani néha, hogy szereti a másikat. Minden este elmondja neki. És bár biztos csomó mindent elront, a bűntudata miatt is, hogy keveset tud vele lenni, de azért..én örülnék, ha ilyen apja lenne a gyerekeimnek. Egyszer azt mondta..hogy milyen jó lenne egy kislány, aki olyan szép lenne, mint én. Legalább egy kislányt én is szeretnék és azt szeretném, ha az apjával nőne fel és nagyon nagyon szeretnék egymást és soha nem tapasztalná meg, milyen apa nélkül felnőni.......

Na mindegy, ez már így van..
Minden esetre..most így erről jutott eszembe, hogy a Magyar WC-jének az előtere egy jó hely. Nem csak Lala miatt, de most is tök vicceseket beszélgettünk a drukkerpasikkal.. Én legalábbis. Brigi nem annyira spanolós.. Kicsit fura volt amúgy úgy találkozni Brigiékkel, hogy én egyedül voltam.. Jó volt, nem éreztem magam nem kívánatos plusz egynek vagy ilyesmi, csak..jobban szerettem volna én is a párommal lenni, de Gabival valahogy mégsem érzem magunkat annyira egynek és egymást kiegészítőnek, mint Lalával éreztem. Ő a másik felem volt, míg Gabi inkább..hát..nem is tudom..partner a hülyeségben meg sok minden másban. De kettőnk közös halmazában jóval kevesebb elem található, mint a Lala&Viki halmazban...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat