Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2012-12-09

Hello!

Átmentem a 3. stat ZHn! Méghozzá tök jó eredménnyel. 23,5 pontom lett a 28-ból. Jó, nem tök jó, de nekem az.. :)
Megint majd' egy hete írtam utoljára, pedig csomószor terveztem. Mostanság olyan gyorsan felejtek. És így nem tudok átéléssel írni, csak eseményszerűen. De miután folyamatosan a gépem meghalásától félek, így igyekszem kevesebbszer bekapcsolni.
Na, nem baj, anyu beszélt Istvánnal, megkapom az új laptopot karácsonyra. Úgy örülök. És amúgy szerintem most meg is érdemlem. :):)

Na szóval szerdán voltunk ZHt írni. Szerencsém volt, az additív nem tom mit kaptam esszébe, azzal kezdtem. Utána megcsináltam a számolásokat, nem voltak nehezek. Aztán tök hamar kész voltam, még beírtam valamit a nullhipotézishez, aztán kész. Éreztem, hogy meglesz, mert hát majdnem mindent tudtam. Pláne milyen lett volna, ha közlöm Misivel, hogy ingyen adta az órát én meg sikerrel megbuktam..?!
Másnap munka volt. Mikor odaértünk, kiderült, hogy az is ComPlexes rendezvény volt, Anikó ott pakolászott, mikor odaértünk. Egyből elkezdtünk neki segíteni, aztán megjött Gábor is, pakolásztunk meg hordtuk a szatyrokat. Utána a teremben rendezgettük a dolgokat, kiraktuk a mikulásokat meg ilyenek. Megjött a Zoli, akinek bemutatott Anikó, egész meg voltam lepve, nem szoktunk ennyire úgymond név szerint meglenni.. De Zoli nagyon kedves volt amúgy. Utána kiültünk regisztrálni. Volt egy pasi, betűzte a nevét, én meg azt hittem, a cég nevét betűzi, de végül fogta és kikereste magát.. :D Kicsit ciki volt, de Brigi is mondta, hogy ő se értette volna és tök érthetetlen volt, hogy mit dumál.. Mindegy is..
Anikó viszonylag hamar kiszedett, hogy már nem kell neveket írnom és menjek vele. Úgy volt, hogy én fogom felrakni az előadókra a mikroportot, megnyitom a prezentációikat, kérdéseknél adogatom a mikrofont meg cserélgetem a névtáblákat. Végül csak a mikrofont adogattam, mert Gábor mindent megcsinált, nem nagyon volt dolgom. Hallgattam az előadásokat, egyik másik érdekes is volt. Voltak jó előadók meg rosszak, megint az jött le, hogy az igazán értelmesek nem az állami szerveknél dolgoznak. De ezen semmi meglepő nincs.. :]
Kávészünetben beszélgettem Zolival, Gáborral meg a Nóri nevű lánnyal. Igazából élveztem a munkát, Gábor sokat viccelődött, szokásához híven, csak Brigi hiányzott. Őt kirakták könyvet árulni. Én meg ide mentem, oda mentem. Az unalmas előadásokról igyekeztem megszökni... :)

Ebédszünetben mi is kaptunk fél órát. Amíg Brigi kinn volt, suttyomban megettem egy croissant-t, utána kimentem boltba, vettem töltöttet is, de nem volt semmi időm megenni, a Nyugati felé menet majszoltam el, munka után.. :]
Kisérgettem az embereket az ebédlőhöz meg üldögéltem a könyvek mellett. Ebéd után az volt a terv, hogy Gábor felmegy, én meg lenn maradok és csinálom rendesen a dolgom Zolival. Végül aztán így se volt sok dolgom, egy muksóra szereltem fel a mikroportot, az is tökre bénázott vele.. No mindegy.
Utána Anikó meg Gábor felmentek enni. Miután Zoli azt mondta nekik, hogy ha végeztek, jöjjenek vissza és ez kb 50 percig nem történt meg, felment. Persze már rég végeztek, csak üldögéltek és beszélgettek. Zoli egy kicsit be is rágott. Utána felmentünk enni, Nóri, Zoli meg én. A fenti előadáson annyira kevesen voltak, hogy beültették Brigit, hogy jegyzeteljen. Erre az egyik előadó odament hozzá, hogy melyik cégtől van.. :D Elég cink volt, de rajta kívül hárman voltak benn, szóval az eltűnni a tömegben taktika nem nagyon játszott.. :D
A Zoli nevű pasi amúgy tök rendes volt velem, de tényleg. Elbeszélgettünk, hogy milyen nehéz jó munkaerőt találni meg hogy a hostessek közt is vannak elég gázosak, nem tudnak felöltözni, stb. Úgy kezdődött, hogy kérdezte, szoktam-e gyakran dolgozni a complex-nél. Gábor rávágta, hogy nem eleget. :D Nagyon jól esett, hogy nem az a sz*rba se néz hozzáállása volt, hanem tényleg egyenrangú beszélgetőpartnerként kezelt. Mondjuk - tegyük hozzá - minden oka meg is volt rá.
Szóval ebédeltünk, olyan 4-5 körül. Utána mentünk le, onnantól már Brigi is benn ült és végül is a rektorokkal folyt le egy beszélgetés, jó volt. Érdekes volt hallgatni, hogy ki hogy látja, kit mi idegesít. Néztem közben a rektor urat és olyan gondterhelt arcot vágott, mint akit az egész világ baja aggaszt. Jó volt arra gondolni, hogy ő képvisel minket. Nem úgy áll a dolog, mint a politikusainknál, ahol a leghülyébbek közül egy képvisel minket... Eláshatja magát az összes suttyó. Na mindegy...
Jó volt a beszélgetés.
Utána pakolásztunk, összeszedtük az otthagyott cuccokat, kaptunk csokimikut. :] Jajj, tök aranyos volt a ruhatáros néni.. Szívesen megöleltem volna, olyan kedves volt. Ilyen tipikus kedves, idős néni, nem az a vén szipirtyó, hanem olyan, akinek mindenkihez van egy jó szava. Nagyon kedves volt..
Pakolásnál amúgy érdekes volt. Valahogy beszélgettünk Gáborralés így mondja, hogy neki én egy nagyon kellemes csalódás voltam.. Csodálkoztam, hogy neki bármilyen előfeltétele vagy előzetes elképzelése volt rólam..
Aztán meg valahogy arról beszéltünk, hogy nincsen jelentkező a baráti posztra nálam, mire mondta, hogy ő szívesen lesz. Egész nap viccelődött amúgy. Kértem, hogy Brigi ihasson kávét, mire mondta, hogy cak miattam megengedi. Meg hogy Brigi 30 perc szünetre mehet, én 35-re. :D Nem az volt a vicces, hogy mindig engem dicsért, hanem úgy általában, amiket mondott. Jó volt a munka, na. Igaz, hogy pénzt alig fogunk kapni érte, de hát valamit valamiért..

Meg hát az egészre úgy tekintek, mint egy kapcsolati tőke építésre..
Zoli a vége felé mondott valamit Gábornak, hogy Vikiből ...-s lesz, majd meglátod, tutira.
- Gondolod?
- Tuti?
Én meg nem értettem, hogy mit mondott, rákérdeztem. Mire Gábor azt mondta, hogy: hát ez már szinte egy szekta. Nem nagyon vágtam, hogy mi van de azon gondolkodtam, hogy szívesen dolgoznék velük. Csak mennyi az esélye, hogy még idén újra belebotlok Zoliba és meg tudom kérdezni, nincs-e náluk véletlenül egy üres hely.. Meg aztán.. Mit mondjak? Vegyetek fel fél évre, utána szépen lelécelek?! Nem valami jó duma..
Hát szóval nem tudom. Utána olyanokat is mondtak, hogy majd név szerint engem fognak kérni rendezvényekre, de ezt nem nagyon hiszem...
Meglássuk. Minden kiderül..előbb vagy utóbb... :]







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat