Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-01-28

Megint itt.
Egész sok minden történt múlt csütörtök óta..
A péntek este például elég érdekes volt.. Én értem oda elsőként, utána Máté és Réka, mi elég fura volt, mert ők most félig meddig megint együtt voltak. Már nem tudom követni Máté szerelmi kuszaságát.. De Réka most nem volt bizarr. Bár lehet, csak azért érzem így, mert tök kedvesen pátyolgatott, mert kivoltam.. Csütörtökön, szakítás után hazajöttem, ültem a kályha szélén és néztem magam elé meglehetősen semmitmondó tekintettel.. Pénteken azt hittem, jobb lesz. De nem, és ez durva, mert csak rosszabb lett. Estére már tökre ki voltam készülve. Nem is értettem, mi bajom, hiszen.. Már nem őt akartam. És - jött a Hatás igazsága.. - korlátozzák a használhatóságot? Kell. Pedig már nem akartam őt igazán. És mégis, ahogy elhagyott, azt hittem, kell. Annyira akartam mondani, ölelni, simogatni, érezni, vallani..

Minek és miért, nem tudom.
Most így..visszaolvasva..talán a használhatóság egy kicsit erős kifejezés egy kapcsolat esetében.. :D
Így aztán péntek este azt mondtam Máténak, leiszom magam. Pedig nem is igazán akartam. És nem is ittam igazán sokat. Csak...elengedtem. Hogy történjen, aminek kell, lesz, ahogy lesz, én nem akarom irányítani. Kicsit nem.
Csak hát..a vonaton kaptam egy üzenetet Tőle. És aztán..egész este ment a dolog. Pedig már el akarták venni a telefonom. Meg képet kellett mutatnom Rékának Laláról..meg arról a srácról, aki remélem, hogy a helyébe lép..majd..egyszer...talán..
Szóval..beszélgettünk, ittunk, megjött Dávid, Zombor, Brigi és Dávid. Csocsóztunk, béna voltam. Nem ment úgy Dáviddal, mint anno Lalával. Hogy megvertük a srácokat a Fenyvesben. Hihi.. Ez úgy hangzik, mintha 10 éves gyerekeket elvertünk volna baseball ütővel egy fenyőerdőben.. :D Pedig eléggé nem.. :]







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat