Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-01-31

Nem is tudom mi baj.. Elmesélte milyen volt Amszterdam és még valahogy ez is elkeserített.. Hogy jó volt és hogy milyen sok emberrel megismerkedett és vissza fog menni..
Én meg csak néztem magam elé.. Mert mindez számomra azzal is egyenértékű volt, hogy én nem jutottam eszébe, nem velem fog visszamenni (ami amúgy is hülyeség, de akkor is...) és hogy hiába írtam azt az e-mailt is..

Én tudom, hogy én spilázom túl, de nem tehetek róla, nem csak az zavar, hogy ő nem tölti be többé azt a szerepet, amit betöltött, hanem az is, hogy én se vagyok az az életében, aki voltam...
"a jövővel nem növök fel, míg bennem él a múlt.."

Ez hülyeség, én felnövök, én túl fogok lépni ezen, rajta.
Persze jó lenne minél előbb, csak valamiért én sem akarom igazán. Persze tudom miért, csak rossz beismerni..
És ő sem akarja igazán. Nem akar segíteni. Persze nem kéne rákenni, de így sokkal kényelmesebb.. :]

Ha meglesz a munka, akkor jó lesz. Keveset fogok keresni, de kényelmes lesz, lesz időm másra is és újra elkezdem az olaszt. Talán sikerülne is a diplomáig a szaknyelv. Hát, nem mondom hogy egyszerű lesz, de muszáj. És akkor..enyém lesz a világ. :] Vagyis..remélem..hogy inkább a miénk.
Mindjárt itt a névnapja.. :s Kár, hogy az mást is jelent, ami nekem idén valószínűleg..nem fogja azt, amit másoknak. De h addig nem találkoznánk..felköszönthetném.. :] Áh, nem, nem akarok nyomulni. Neki kéne akarnia és ha ő nem akarja, akkor kár a gőzért.. Ajjh, lehetett volna a Laci egy kicsit kevésbé részeg és kevésbé nyomulós..
De hogy eltűnt.. Na nem mintha baj lenne. Síezni se jön. Na mondjuk az is érdekes lesz, egyedül. Vagy Tündivel, aki atomkirály.. Én meg minden liftből kiesek.. Kár hogy Szilárd is... :[
Jó, most azért eléggé állhatatosan akarok valakit. És nem is érdekel más. Vagy én nem érdeklek másokat.. :D
De az első jobban hangzik.. :]

Amúgy..nincs semmi különös. Látom az IPL hatásait és ez tökre felvidít, mert ha az meglenne, akkor legalább a külsőmmel elégedett lennék. Nem mintha most nagy bajok lennének, de azzal már tényleg juhúú. :]
A suli..jövő hét után kezdődik. Nem parázom, mert szinte bármire képes vagyok. Azt hiszem, ez a vizsgaidőszak erre tanított meg. Hogy akarni kell, odatenni magam és nincsenek akadályok..
Ha megvan az IPL, lehet, de csak csendben mondom és haloványan, hogy lehet, hogy megpróbálom ezt a modellesdit.. Tök hülyén hangzik, öreg is vagyok hozzá, de azzal egész jól is lehetne keresni, ha bárki kíváncsi lenne rám.. :] Szóval lehet megpróbálom. Végül is..egyszer élünk.. Miért ne?

Általában úgy gondolom, nem jó dolog az, ha az ember úgy próbál lezárni egy kapcsolatot, hogy belemegy egy másikba. Nekem legalábbis sosem jött be. Bár mi számít bejövésnek? Túl lettem rajtuk.. Csak épp..a másik sem sikerült sokkal jobban.. Persze kérdés, hogy ennek mi az oka..
De szóval szerintem ez nem jó megoldás, mégis úgy érzem, nekem most új lángolás kell ahhoz, hogy lezárjam.. Mert nem tudok rá haragudni, nem tudok dühöngeni, mert még ha el is indulna, rövid után csak leroskadok, mert én is tudom, nem is igaz.. Nem is haragszom, nem vagyok rá se ideges, se mérges, se dühös, se semmi. Mint az a vers, amit a Julia Stiles mond a 10 dolog, amit utálok benned-ben. Hogy utálom, hogy nem utállak.. Vagy valami ilyesmiféleség.. :)
Szóval ezt én most így..nem tudom kikapcsolni. Neki persze könnyű. Munka, utazás, gyerek..
Mindig van valaki vagy valakik körülötte. De én, naphosszat itthon, egyedül.. Lehet el kéne hordani a Morzsit sétálni. De egyedül sétálgatni, az szerintem tök unalmas. Meg a héten olyan hideg volt, hogy az orrom se volt kedvem kidugni, nem hogy hosszabb sétára menni. És még mindig nincs normális télikabátom. Bár gyanítom már nem is nagyon lesz, mivel mindenhol tavaszi cuccokat lehet csak kapni. Lehet ráveszem anyut, hogy vegyünk a Tesco-ban kabátot és akkor kidobom a Promodosat, úgyse olyan csini, mert nincs öve. Vagy az gáz, hogy Tesco-s?!
Nekem tetszenek a Tesco-s cuccok. Briginek is.
Különösebben nem érdekel, hogy mennyi volt meg hogy Tesco-s, ha egyszer tök jól néz ki meg hasznát is veszem. Nekem ennél sokkal több nem kell. Kéne mondjuk egy jó műbőr dzseki is, azt lehet veszek is tavasszal. Mert ez, ami van, ez nem annyira nagyon jó. Kabátfronton nem állok valami hűdejól. Azt a púderszínűt megvettem, de egyszer volt rajtam összvissz. Akkor tökre tetszett, de most valahogy nem annyira áll jól. Persze valszeg ugyanolyan, csak az én szememben változott meg. Na mindegy, ez talán nem olyan túl nagy horderejű probléma.. :D

Vajon neki eszébe szoktam jutni?! Olyan vicces szokott lenni, mikor utólag kiderül, hogy már ekkor vagy akkor ezt vagy azt gondolta, tetszettem, szimpi voltam csak úgy tűnt, nem kölcsönös... :] Lásd Lala vagy Gábor..
Olyan jó lenne, ha most is így lenne. Csak ki tudja, mikor látjuk egymást újra. Hiába tudja a mail címem. Na mindegy, lehet ezt a névnaposdit mégis bevetem, akkor legalább tudatosul, hogy ő is tudja az enyém. Persze tudom, nem kéne tennem semmit, mert ha ő nem lép, akkor hagynom kéne, de túl jó ahhoz, hogy csak így félbe hagyjam..

Áhm.. Anyuék filmet néznek, ami engem nem különösebben érdekel, Skype-n nincs senki, unatkozoooooooom...
Egy hete unatkozom, ez borzasztó, rég volt ilyen. Már azon gondolkodtam, hogy elkezdek előre tanulni, jobb dolgom nem lévén.. Baromi egyhangú egész nap itthon ülni és nézni a falat..vagy a telefont..SMS-eket olvasgatni, pfuuuj..
Ennek a hülyének is most kellett lelépnie, mikor végre megint lett volna időm rá. Szerintem ez nála valami fóbia..

No mindegy, mindegy, hátha átjön hétvégén. Bár fogalmam sincs, akkor mit kéne csinálnom, de egyelőre remélem, hogy jön..a többit meg majd eldöntik odafenn.. :]







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat