Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2012-12-18

Hello!

No, nézze meg az ember, megint itt vagyok..
Már tök tele van a hócipőm (pedig nincs is olyanom, legalábbis szerintem a magas sarkú csizmám az nem hócipő, hanem magas sarkú csizma.. :]) a karácsonyi vásárlással.
Tegnap is a boltokat jártam meg ma is.
Úgy volt, hogy Brigivel megyek tegnap, de neki korábban kellett mennie a Nikiért, úgyhogy nem tudott jönni. Úgyhogy végül Sevivel mentem.. Kissé éles váltás, tudom, de hirtelen nem jött más kapóra.. :]

2-kor találkoztunk a Nyugatinál. Mikor együtt voltunk, sosem jött elém szinte.. Utána viszont elég jól bírta a strapát, még segített is. Elrángattam 3 hobbi boltba, kezdtünk a Westendben, utána átmentünk a Kálvinra, az Üllőin volt egy másik bolt, oda is bementünk, utána a Gém Klubba, utána meg még egy hobbi boltba. Végül kaptam majdnem mindent, kivéve hússzínű üvegfestéket, de majd megpróbálom kikeverni..
Utána bementünk egy pékségbe, aztán meg a Rákóczin egy zeneboltba. Az vicces volt, 3 pasi volt, mindhárom nézegetett.. :] Azért nem jó, ha Sevivel vagyok, mert mindenki azt hiszi, a barátom. Mivelhogy eléggé összepasszolunk már csak magasság miatt is, azt kell, hogy mondjam, jogosan feltételezik.. De hát - ahogy Zsófi mondaná - az már a múlt.. :D
Amúgy tényleg rendes volt, nem nyivákolt meg problémázott, hanem segített.. Többé kevésbé..
Látszik, hogy vissza szeretne kapni... :]

Aztán ma meg Brigivel mentünk az IKEA-ba.
Reggel itthon szüttyögtem, mikor hallottam, hogy csörög István mobilja. Na hát mondom, ez furiság, vagyis inkább gáz, mert ők már nem voltak itthon..
Szóltam anyunak, hogy itt van a telefon, de én majd megyek el, blabla. Végül az lett belőle, hogy Laci bevitt az Örsre.. Most egész jól elbeszélgettünk a kocsiban. Csak azt nem vágom, mit eszik ezen a férfin egy nő. Olyan semmilyen. Látszik, hogy semmi nem érdekli, semmiért nem lelkesedik az életben.. Céltalan, sekélyes.
Bár lehet én látom rosszul. Előfordulhat. Végül is alig ismerem..

Aztán az IKEA-ban megvártam Brigit. Bementünk, végigmentünk, vettem mindenféle hát.. szirsz*rt.. :]:]
Mire hazaértem, majdnem leszakadt a karom.. :)
Utána még bementem vele a Westendbe, nézett Ricsinek ajándékot. Jó volt egyébként, Brigi mindig feltölt pozitív energiával. Szeretek vele eszmét cserélni, ülni a kaja fölött és beszélgetni, megvitatni a világot, az embereket, az életet. Szeretem a társaságát, meg őt magát is, mert ő egy igazán értékes ember. Egy kincs. Csak nem látszik elsőre, meg kell várni, míg megnyílik. Jajj, nagyon szeretem, na. :]

A vonaton ülve láttam, hogy a leszállórészben egy pasi vitatkozik egy másikkal, aki nekem háttal állt. De a másik fején látszott, hogy vitatkozik meg emelt hangon beszél, de nem tudtam mi a vita tárgya. Mondjuk nem is érdekelt különösebben.
Ahogy aztán álltam az ajtóban, vártam, hogy megálljon a vonat, a pasas belebámult az arcomba, én meg persze direkt nem néztem rá, nehogy belém kössön. Az ilyenek az élő fába is..
Aztán mikor leszálltunk, előttem ment, félig hátrafordult, hogy lássa, mögötte megyek-e, aztán fennhangon megszólalt: Aztán legközelebb rám nézhetsz, nem kell megjátszani magad, attól nem leszel több. Az első reakcióm röhögés volt, de aztán meg igazából ideges lettem, hogy mi a francot gondol ez a hülye, hogy beszólogat nekem?! Bocs, nem bukom a lúzerekre...

Itthon megetettem Morzsit, aztán jött Zoli. Na, az aztán feltette az i-re a pontot.
Matek versenyes feladatlapot hozott. Beszélgettünk mindenféléről. Aztán megkérdezte, hogy én mit szólnék hozzá, ha ő rám hajtana? Hát..erre mit lehet mondani?!
Nem mondtam semmit.
Aztán meg magyarázta, hogy milyen rég gondolkodik rajta meg minden. Meséltem a társkeresős dolgokról és aztán közölte, hogy hát ezek után az ő hülyeségeit simán tudnám tolerálni és kb feljogosítva érezte magát arra, hogy próbálkozzon...
Hát én nem hiszem, hogy van értelme.
Elsőre se működött. Jó, évekkel ezelőtt volt, de az alapok nem változtak.
Nem arra vágyom, amit ő adni tud. És bár szeretem a társaságát, szeretem, hogy intelligens, értelmes, humoros, kedves meg minden, de mint barát. Nem mint társ.
Az egy másik dimenzió, ahol már közel sem állunk ilyen jól. Elsősorban tudjuk, hogy miért..
Végül úgy ment el, hogy közölte, hogy majd bombáz SMS-ekkel meg ilyesmik. Na hát ez aztán remek.

Tulajdonképp az egyik vagy talán az egyetlen, ami jó az egyedüllétben, hogy felismered az értékeid, a gyengéid, szembenézel csomó dologgal magaddal kapcsolatban. És talán..tisztázod mire van szükséged.
És nekem nem erre.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat