Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-07-11

Fúúú, de rég írtam már megint..
Csak valahogy mindig vannak dolgok, amik prioritást kapnak azzal szemben, hogy leírjam, mi történt velem..

Szóóval..voltam Nikivel moziban. Megnéztük a Demónát. Nekem nagyon tetszett. És tényleg van hasonlóság köztem és Angelina közt. Jó, nem sok. :D De azért akad.. Nem is tudom, ki mondta, hogy Angelinának sokkal csontosabb az arca és hogy én szebb vagyok. Kedves, csak épp nem igaz.. :)
A film előtt benéztünk a H&M-be, tök jó volt, mutogattuk egymásnak a vicces ruhadarabokat.. :) Utána meg elég sokat beszélgettünk, a kollégákról is és elég fura, hogy Niki sem bír mindenkit, csak épp jó képet vág hozzájuk. Meg arra is rácáfolt, amit korábban gondoltam arról, hogy mit szólna, ha otthagynám a Trenkit. Igazából ő is látja, hogy ez nem perspektíva, neki se. Csak nincs jobb vagy nincs más vagy vár valamire.. Ez meg hogy egész héten nem volt a Janka, eléggé összehozott minket, sokat nevettünk meg nagyon jól elvoltunk. :) Néha, ahhoz képest, hogy munkahely meg hogy szétszórt vagyok, egész jól érzem magam.

Aztán hétvégén már nem volt semmi. Hétfőn dolgozni voltam meg közben kimentem IPL-re. Utána elég elkeseredetten mentem vissza melózni, a kozmetikus megkopasztott és nem azért, mert szőrtelenítésre mentem.. Újabb részletet kellett befizetnem és teljesen kiakadtam, hogy egyszerűen hiába keresek, semmire nem elég a fizum, pedig nem is nagyon költök semmire. Úgy értem nem vásárolok magamnak ruhákat vagy ilyesmi. Kaja, fitness bérlet, arckezelés, fogyi kaják, bérlet.. Ilyeneket veszek. Jó, néha koncertjegy meg a közös iszogatások, de ott se költök el több 1000 forintot.. Mindegy, elkeserítő..

Minden nap dolgoztam, úgyhogy nagyon azzal, hogy bepakoljak meg összekészüljek a vízitúrára, nem volt időm törődni.
Kedd este ráadásul Gábornál aludtam. Anyu persze teljesen kiakadt és igazából tényleg nem volt értelme. Még akkor se, ha Gábor minden körülmény ellenére és pláne magához képest eléggé..pozitív csalódás volt, de persze se tetoválás, se motor, csak egy MotoGp-s Xbox játék, ami a múlt héten jött ki, úváó.. :/:/ Pfff...majdnem hanyatt vágódtam a dologtól.. Utána vagy egy órán keresztül nézhettem, ahogy játszik, közben meg beszélgettünk. Otthonos, kellemes volt a dolog, csak hát..nekem nem ez kell.. És a vízitúra véglegesen felnyitotta a szemem, hogy ezt nekem nem szabad folytatnom..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat