Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-02-05

Jajjjmááááár. Szólhatnának már a munkával kapcsolatban, ha már elmentem arra a hülye interjúra..
Na nem mintha remekeltem volna. Brigi mindig annyira dicsér, hogy tuti sikerül, tuti meglesz, mert én annyira jó vagyok meg megnyerem az embereket meg estébé..
Magam sem tudom egyelőre hova tegyem a dolgot, szimpatikus voltam-e vagy sem. Lehet hogy a fejvadászoknak tanítják ezt a pókerarcot..? :]

Ma voltam Rolandnál. Beszédültem, elég rosszul bírtam, megérzem a kihagyást, de azért jó volt. A végén, mikor súlyzóztunk, néztem a gyönyörű karját és a rajta kidagadó eret. Úristen! Egyszerűen elképesztő.
Órákig tudnék ülni és nézni őt. Annyira arányos és..képtelenség szavakba önteni, hogy mennyire gyönyörű a teste. :D Tudom, hogy ez gáz, de tényleg.
Ahogy megfeszül a vádliján az izom..a karján..a feneke..az a huncut mosolya..
Nem tudom, volt-e már pasi, aki ennyire lenyűgözött volna, pusztán a külsejével. Jó, emlékszem, a Villangófiú se volt rossz, de egy másik kategória..
Roland ő..nem is tudom leírni, milyen érzés ez. Szeretek gyönyörködni benne, beszélgetni vele és igen, vonzódom is hozzá, de inkább csak testileg. Elképzelni azért nem nagyon tudom vele az életem. De azért..egyszer..úúgy megnézném mondjuk félmeztelenül. Ha visszagondolok Lalára..mikor mondjuk csak egy vékony póló volt rajta. Jesszus, mint egy 15 éves, vézna kisfiú. Nem mondom, hogy izomagyú legyen, de ő tényleg vékony volt. Nem mintha ettől kevésbé tetszett volna.
Roland a másik véglet. Gyönyörű, de abszolút nem illünk össze. A súlyzózás közben..komolyan, legszívesebben leraktam volna a sajátom, odamentem volna és végigsimítottam volna a karján. Olyan szép.... :]

Aztán megkérdeztem, mit csinál. Meg mondta magától, hogy mit végzett. Hát, erre nem számítottunk. Nem tudom, mennyit használja mostanában az angolt, de biztos már nem a régi a tudása. Azt is szeretem amúgy benne, hogy nem ilyen beképzelt meg izomfej, mint sok edző a Life-ban. Tök normális, kedves, jófej, barátságos, segítőkész, jó edző és nem ilyen menőzős f*sz..
Nem bírom azokat, akik méteres pipa mintás cuccokban jönnek. Kifestve, az a halálom, tök röhej. Most akkor mozogni jön vagy mutogatni magát? Ráadásul abszolút nem tesz jót a bőrének, hogy nem tud lélegezni..
Ő meg mindig csak úgy megjelenik trikóban, nadrágban, mosolyog és imádni való. Nem tudom, hogy csinálja, hogy mindig, újra meg újra a hatása alá kerülök és..szétfolyok a gondolatára. Az az egészben a legviccesebb, hogy úgy igazán..nem. Így a legszebb, hogy semmi realitás nincs benne. :]
Fogalmam sincs, a másik szép izmúban mennyi van. Kicsit odavagyok ettől. Most akkor lépjek vagy ne?! Ezt a Valentin napos dolgot most kigondoltam, mert tetszik az ötlet, de nem tudom hogy van-e értelme.

A másik, ami zavar, az, hogy szombaton nyolcadika.
Egy éve ismerem Lalát. Egy éve kezdődött az a mágikus, mesés, álomszerű boldogság, amiben 3 hónapot lebegtem magasan a felhők felett. Sajnos aztán jött a zuhanás rész, de akkor is.. Több, mint szép és jó volt.
Mesélte múltkor hogy mit mondott a Tomi. Nem csalódtam a pasiban. :] Jó arc lehet. Örülök, hogy van valaki, aki ennyire karakán módon a képébe mondja, hogy hülyeséget csinál. :]







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat