Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2013-03-23

Na, megint itt.
Mondjuk nem annyira megint, mert most fejeztem be az előző naplót. De a lényeg, hogy írok, na. :]
Mondjuk nem tudom, kinek magyarázok.. :]

Szóval ez a hét is jó volt. Őszintén szólva egyre közelebb kerülünk egymáshoz, kevésbé fizikai értelemben, sokkal inkább lélekben. Talán furcsa, de az anyu által szított egész dolog nem széthúz minket, hanem összébb kovácsol. Nekünk van valami közös dolgunk, amihez másnak nincs köze, ami csak a mienk, amit "meg kell védeni", mert másnak nem tetszik. Ez persze hülyeség, de mit csináljak, anyut nem tudom megváltoztatni.
Pedig jó volna, ha kibékülne vele, mert ha valaki, hát ő végre komolyan vesz, komolyan velem tervezi a jövőt. És persze mindez szokatlan és furcsa és kicsit félek is, de igaziból akarom. Ahogy ezt már megbeszéltük. Nem tudjuk, mi történik velünk, de én nem is akarom tudni, csak átélni és érezni. Vele. :)
Na jó, kezdek csöpögős lenni, de hát mit csináljak, ha jóóóó? Nagyon. :)

Szóval. Azt ki is hagytam az előző naplóból, hogy szombaton megmutattam Lalának a dalt. Az Akarsz-e-t. Mondjuk ahogy gondolkodtam, kissé nyálas. Jó, romantikus meg minden, de attól még elég csöpögős. Ő egy Compact Disco számot mutatott, azóta is nagy kedvenc. Fly with you. :]

Szóval hétfőn angol volt. Néha már egészen élvezem az órákat, csak mikor a tanárnő rááll a nyelvtanra és csak magyaráz, magyaráz és magyaráz.. Na, az kemény.
Amúgy szerintem bírja a búrám. Persze érthető.. :D
Múltkor mondta, hogy nekem semmi szükségem még 2 tanfolyamra. Csak az a baj, hogy úgy általában el van ájulva a csoporttól, hogy milyen jók vagyunk, pedig szerintem azért annyira nem. Amikor évekkel ezelőtt tényleg jó voltam, azt mondták, erős középfok. Persze biztosan hígult a mezőny, nálam sokkal hülyébbek is csinálnak nyelvvizsgát, de azért akkor is. Csak az a furcsa, hogy azért a tanárnőnek vannak tapasztalatai, ha tényleg olyan jók vagyunk, akkor milyenek lehettek a korábbi csoportjai? Meg aztán..a Dórát is dicséri, pedig szarvashibákat ejt, csak bátor és mer beszélni, de szerintem néha tök hülyén fejezi ki magát. Persze lehet azt mondja, amit magyarul gondol, csak nekem eleve a gondolat furcsa, de az meg már nem nyelvi kérdés..
No mindegy, szóval elvileg jók vagyunk. Mondjuk az Anett az nagyon hülye meg béna meg eleve nagyon meg se szólal órán, szerintem eleve semmi értelme, hogy jár, mert nem sokat fejlődik.. A többiek meg hát aránylag jók, de azért néha furik.. De az is inkább olyan, hogy emberileg furcsák, nem angolosan.. :)

Kedden Zoliztunk. Bírom Zolit. Úgy nézett ki, mint aki elaludta a haját, borostás is volt. Őőőőhátizé.. tök szexis volt. :D Nem jön be igazán, nem az én stílusom, de attól még szexinek találom. Néha.
Most eléggé szenvedett, mert fáradtak voltunk. Brigi ZHt írt, attól, én meg egyedül voltam angolon, attól.
Ment kicsit a hiszti. De egész jól viselte. :]

Utána Lala.
A Ponyvaregénybe mentünk, szerencsére egy idő után felszabadult a kanapé és átültünk oda. Lala meg vadult, picit. Mert ott kicsit el voltunk dugva mások elől és úgy jó volt. Ez hiányzik a legjobban. Hogy kettesben lenni, összebújni kicsit, beszélgetni a semmiről és a mindenről, de nem úgy, hogy csomó ember ott van körülöttünk. Meg valljuk be, elég hülyén is néznénk ki, ha Lala az ölembe dőlne és beszélgetnénk, ahogy itt.. Hiányozós.
Na mindegy, szóval ott jól elvoltunk. De Lala kész, megint volt egy pasi, aki állítólag kijött egy kapuból és végigmért. Persze nekem megint nem tűnt fel, de neki naná. Aztán csak annyit mondott, h: mindegy, amíg az én kezem fogod, felőlem bámulhatnak.. :)
Aztán hazadobott, még beszélgettünk meg ilyesmi félék.. :)

Szerda csütörtök ismét csak angol..
Most így muszáj közbeszúrnom néhány gondolatot, ami az elmúlt percekben megfogalmazódott a fejemben a régi bejegyzéseim visszaolvasva..
Szóval hogy már nem hiányzik Zsolti, sőt, eszembe se szokott jutni. És tényleg jött valaki az életembe és boldog vagyok. És annyira jóóó így utólag, mert tudom, hogy igen, jött, látott..és meggyőzött. :D
Szóval így utólag jó, mert már túl vagyok ezeken az időkön és bár tudom, hogy piszkosul fájt, mikor az az idióta itt hagyott, mégsem bánom, mert aki lett tényleg jobb, szebb, okosabb és közelebb. :) Meg aztán..nincs is sok bánni és sajnálni való a dolgon.

Szóval csütörtökön újra találkoztunk.
Lala azt találta ki, hogy menjünk el a Ráday utcába, aztán majd találunk valamit és beülünk. Végül a Pink Cadillac-ben kötöttünk ki, a Paris Texas mellett, ahol egyszer nagyon rég biliárdozni voltunk. Ittam eper shake-et meg rengeteget beszélgettünk. Az egyik legjobb Lalában az, hogy imádok vele csak ülni és beszélgetni is. Nem kell semmi különösebb program, csak ülünk és beszélünk órákon át. Talán még Brigi ilyen, hogy órákon át képesek vagyunk beszélni, anélkül, hogy akár csak egy pillanatra is eszembe jutna, hogy most mennyivel jobb lenne valami mást csinálni.
Na szóval jó sokáig beszélgettünk, aztán a fagyhalált kockáztatva elindultunk a kocsihoz. Úgy volt, hogy hazajövünk, aztán a Ferenc körút tájékán Lalának eszébe jutott, hogy nem futunk-e össze Simivel, biztos lenn vannak a Grundon. Őszintén szólva kíváncsi is voltam meg nem is. Sokat mesélt már Simiről, így érdekelt, de ugyanakkor kicsit tartottam is tőle.
Végül aztán bementünk, bár ott voltak a kolléganői is. Hát, semmi extra. Úgy értem, szimpi volt, de kicsit úgy nézett ki, mint egy jól szituált alkesz. :D Fú, ez így lehet gáz, de télleg. Amint megszólalt, látszott, hogy normális meg értelmes, de ahogy ült ott, nem sok érdeklődést mutatva a világ felé, nem volt épp egy szívderítő látvány. Lala meg az egyik csaj elmentek piáért és Simi mondta, hogy hát Lalára még viccből se tudna rosszat mondani, mire mondtam hogy ennek én csak örülök. Na, aztán beszélgettünk meg minden, egy idő után a két csaj is lelépett, én megittam 2 sex on the beach-et asszem :D, Simi 2 sört szívószállal, Lala meg egy kávét.. :/
Aztán így jóval később a tervezettnél, de hazaértem egyben. Anyu persze hisztizett, de érthető volt.. :/ Ja, az azért jól esett, hogy Simi azt nyilatkozta, nagyon kedves és nagyon csinos vagyok. :) Rendes volt tőle, pláne, hogy szerintem ő abszolút nem az olyan stílusú csajokra bukik, mint én. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem mondhatja, hogy csinos vagyok, csak az ilyenekre az jellemző, hogy azt mondják, hogy nem néz ki jól. Persze simán lehet, hogy kamuzott, csak nem fogja azt mondani az egyik legjobb barátjának, hogy csúnya a barátnőd.. :D

Másnap megint angol, nothing special.
Ezzel nagyjából ennyi lenne.
Pá!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat