Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-05-04

Hát baszki.. Nem hiszem el.
Nagy nehezen rávettem magam, hogy felhívjam aput..és nem mondtam igazat, mire anyu lecseszett, hogy hazudtam és ő nem erre nevelt.
Hát én meg k*rvára leszarom.

Persze az nem számít, hogy én sose kérek semmit, velem szemben mindig csak elvárások vannak, amiket teljesítenem kell, különben irgumburgum van.

"Dávid, szóljon ez az üzenet csak neked. Szeretem a hangod és a mosolyodat."
Bírom, hogy mindig meglátom az ilyeneket üzenőfalon...

Most meg elkérte a szerződést. Meg hogy ő felhívja a klinikát. Mit veri itt magát, nem értem. Áh, komolyan, behalok ezen. Oké, hogy felnőttem, de senki nem kezel felnőttként, csak elvárják, hogy úgy viselkedjek. Ki a franc jár az anyjával bevásárolni meg ilyen baromságok? Én tök rendes vagyok, segítek itthon is, erre meg az a reakció, hogy én hogy lehetek ilyen idióta.. Ennyit nem lehet finanszírozni nekem, komolyan? Áh, most megoldódott ez is, csak már szétfeszít megint az ideg..
Istvánnal is beszélnem kéne, csak anyu folyton itt van és mindenbe beledumál. Közben meg..szerintem tökre találna munkát, ha nem is olyan fizetésért, mint szeretné, de ő olyan csökönyös, mint egy öszvér. Minden esetre..nem tudom mikorra kapok időpontot holnap, de ha úgy alakul, a Sziget után max elmegyek Brigiékhez dolgozni, aztán..meglátjuk. Csak ha addig nem lesz nyelvvizsgám, akkor meg..nem tudom mi lesz.. :/
Eh, sehogy se jó ez. Reggio-ból amúgy tuti nem lesz semmi, mert nem tudom megoldani. Talán Rómába sikerül majd kimenni pár napra vagy akár egy hétre, azt imádnám, de asszem ennyi lesz..

Na jó, mennem kell szerkeszteni...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat