Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2016-06-12

Kicsit írhatnékom támadt megint..
Arról, hogy mennyire sekélyes az életem..
Mindig, újra és újra eldöntöm, hogy nem fogok írni Lalának, mert úgyis az lesz a vége, hogy nekem rossz és újra nem.. És mindig újra és újra odatartom az arcom egy pofonért. De miért?
Semmit nem tud jobban másoknál, csak azt az illúziót adni, hogy szép vagy, boldog, okos és nekem te vagy a leg.. Pedig tökre nem vagyok már leg.. Ami a vicc az egészben, hogy igazán nem is akarok az lenni és nem csak neki nem, hanem senkinek.. És így is az vagyok, mert nemet sem tudok mondani. Az a helyzet, hogy ha nem lenne Zoli, akkor valószínűleg még többet keresném őt. Így legalább van, aki letompít, de hát az meg nem opció hogy mi ketten jók vagyunk együtt. Persze ő nem így gondolja, de őszintén..nem akarhatja. Ha arra vágyik, hogy legyen jó 3 hónapunk, aztán szevasz, akkor persze, akarja, de hát nem hiszem, hogy ő erre vágyik. Ő egy normális kapcsolatot akar egy normális nővel, de én most nem vagyok az. Nekem most minden a túlélés a munkámban és aztán irány a világ, irány a bulik, az ivás, a szórakozás, a szabadság. És baromira élvezem. Aztán ahogy az a majom mondta (ebben is igaza van, a fenébe is..), egyszer csak rászakad az emberre a szabadidő és a magány.. És akkor rossz, nagyon rossz. De aztán megint jönnek a hétköznapok, a munka, az elfoglaltság és hirtelen már nincs is hiányérzete az embernek..

Ezért is örülök a jövő hétvégének.. Végre egy olyan hétvége, amikor nem itthon ülök és segítek meg mittomén, hanem pörgés lesz. Aztán a vízitúra is jó lesz. Érdekes lesz Krisszel találkozni.. Majdnem egy éve nem láttam.. Nincsenek illúzióim vele kapcsolatban, nem lett egy év alatt felnőtt, de jó lenne vele beszélgetni. Bár nem tudom, megy-e egyáltalán..
Azért érdekesek a dolgok.. Itt vagyok, nagyon meg sem kell erőltetnem magam, hogy pasit szerezzek. Bár tegnap valahogy nem buktak rám a fiatalabb srácok, de nyilván vadásznak néztek és nem felhőtlenül vidámnak, mert nem is voltam az. Örültem, hogy a többiekkel lehetek, de az este nem volt valami különösebben érdekes vagy izgalmas. Jobban szeretek mostanában bulizni járni, de azt is leginkább Gabival, akivel lehet. A csapattal is jó volt az iszogatás, de nem élveztem különösebben. Jó volt inni, de nekem ez kevés.. Ahhoz se elég, hogy ne aludjak el mint ahogy már hazafelé történt majdnem.. Érdekes amúgy Zoli..értem jön, hazavisz munkából, buliból, hogy velem lehessen, szépnek lát és még csak nem is erőltet semmit. Rendes srác, de mégsem érzem, hogy ez elég nekem. Kb mint Ricsi. De nekem ez nem elég! Lehet Briginek az, sok nőnek az, de az nem én vagyok, nekem több kell. Illetve nem több, csak más. Ne akard igazán, hadd hódítsalak meg minden egyes alkalommal, de mégis belül én legyek az az egyetlen, de soha ne mondd. Játszmát akarok, illúziókat, harcot, azt, hogy küzdenem kelljen érted. És néha csalódjak, az sem baj, csak a végén én legyek mégis a győztes, a szíved királynője. A tied nem, a magad ura te vagy, de a szíved, azt add nekem.
Give me your heart, meke it real, or else forget about it..

Ez egyébként baromság, mert valahogy a kudarcaim után jobban megyek. Aki nincs meg, az kell, addig, amíg nincs meg. Lala is addig érdekelt és azóta is ez van.. És a visszautasítás? Normális ember már rég megunta volna a dolgot, én meg újra odamegyek, újra rúgj belém és ha megvan, akkor önbeteljesítés jön, hiszen úgysem vagyok elég jó, szóval jogos is, hogy nem kérsz belőlem, de azért nem lehetne, hogy esetleg mégis akarj, mégis szeress? Aztán ha mégis összejön a kapcsolat, a szeretet, akkor élvezem egy kicsit, aztán megyek tovább, mert kell a második, a harmadik, a sokadik ember szeretete is, ők is tanúsítsák, hogy szép vagyok, okos, kellek nekik, fontos vagyok nekik. Szóval..így működik ez és ezért vagyok így Lalával is. Ha összejönnénk, egy rakás f*s lenne a dolog, de ha megint dobna, utána isteníteném, hogy nekem ő az igazi.

Szóval..azt gondolom mindig, hogy nem a megfelelő emberekkel találkozom, de valószínűleg bennem van a hiba, én rontom el valahol a dolgokat, mert magam sem tudom, mit akarok, kit akarok, csak ha jön egy lehetőség, ami nem tűnik rossznak, akkor beleugrom, gondolkodás nélkül. Ahogy ezt Lala szintén megmondta..
De akkor..hogy működik ez normáliséknál? Nem így? Jön valaki, van kémia, megtetszik, megismered, kialakul.. Aztán vagy működik vagy nem. Nekem általában nem. De mégis, egyik ismerősömnek sem volt ennyi pasija. És ez nem csak arról szól, hogy nem szépek és nem buknak rájuk vagy ilyesmi. Nem volt hosszú távú kapcsolatom, mert ahogy elkezdenek jönni a bajok, inkább hello van, minthogy maradjak a szarban. De ez nem feltétlenül ennyi.. Mert lehet vannak olyan problémák, amiket meg lehetne oldani együtt, de már meg sem próbálom, mert úgy gondolom, nem lehet. Persze a legtöbb helyen tényleg nem lehetett és több értelme volt lelépni..de indig felmerül bennem, hogy talán mégis meg lehetett volna.. És én vagyok a hülye, aki meg sem próbálta, csak lelépett..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat