Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2013-07-10

Nem tudom mi lesz ennek a vége..
Kezdek túlságosan odalenni az edzőnkért. :]
Tuti, hogy valami atomjó nője van és úgyse lehet semmi meg mittomén, de nem tehetek róla, olyan kisugárzása van, hogy nem lehet neki ellenállni. :) Vagyis..én nehezen tudok.
Nem is emlékszem, mikor volt utoljára egyoldalú dolgom, mikor odavagyok valakiért, ő meg tudomást se vesz rólam. Az ilyenek mindig úgy végződnek, hogy az egekbe magasztalom magamban, amihez neki köze nincs, aztán..elmúlik.
Mostanság vagyok annyira jó nő, hogy ne legyenek ilyenek, de ehhez a pasihoz egyértelműen nem vagyok elég jó, ezzel tisztában vagyok. Bár biztos okosabb vagyok. Meg csúnya se vagyok. De neki meg egyszerűen tökéletes a teste..
Áááá, ma azt néztem, milyen jók a lábai is. Kirajzolódnak az izmai gyönyörűen meg egy ér. A feneke is.. Jajj nekem. :]

Na jó, megpróbálom befejezni végre..
Bár nem vagyok épp jó kedvemben. Brigi nem jön holnap angolra, az utolsó órára és én így egyedül megyek. Amivel alapvetően nincs gondom, de holnap péntek és az estém is egyedül töltöm. Lehet az lesz a vége, hogy elmegyek egyedül a fitness terembe, bár ahhoz sincs sok kedvem. Talán a csajokkal sikerül valami programot összehozni, nem hiszem el, hogy senki nem ér rá velem beülni valahova péntek este, a nyári szünetben. Ennyire nem lehetek népszerűtlen. Vagy mégis? :s

Na mindegy, onnan indultam el, hogy az edző milyen tejóég. :D Óra közben azt gondoltam, hogy elsőre mennyire más volt, jobb meg minden. Aztán a végére megint úgy éreztem, hogy ez a pasi istenkirály! :)
Közben kiderült, hogy tényleg senki nem ér rám. Perpill 2 lehetőség van: vagy itthon gubbasztok egyedül vagy lemegyek Nórihoz a Velencei-tóhoz. Esetleg elmegyek edzeni. Komolyan gondolkodom rajta, hogy ez lesz..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat