Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-01-21

Miért én vagyok a hibás, egyes egyedül? Tényleg, anyu tök ezt sugallta.. Hogy ő nem fog többet segíteni, hogy behálózzak egy rendes srácot... Mi van?!?! Mintha legalábbis egy kis k lennék..
Nem érdemlem meg vagy mi? Azért ennyire nem kell túlzásokba esni, mindenki követhet el hibákat. Erre meg tegnap este tesóm is nagyban tódítja, hogy nem érti, miért nem jöttem el. Azért, mert amúgy kb senki nem szólt hozzám egész este, helyem se volt és ha mégis megszólítottak, az arról szólt, hogy meg kell csinálni valamit vagy beszóltak vagy igyak velük..

Nem számít. Csak annyira elkeserít az egész.. :(
Nem is történt semmi, de semmi. Őszintén, amikor mögöttünk ültek, nem emlékszem, mi volt. Azt tudom, hogy elhúzódtam, ő meg erre elvette a kezét. Ennyi rémlik. Szerintem mikor úgy jobban elkezdett nyomulni a Laci, akkor már nem voltak ott. De ki tudja, ki mit látott?!

Őszintén, az jutott eszembe, hogy mennyire gáz már, hogy az apujának az mondta István, túl komolynak találom. És erre meg..ott van egy sokkal egyszerűbb, alacsonyabb pasi, aki fele annyira se tetszik és mégis..azt hiszik, hogy igen..

No mindegy, most lelépek tanulni, mert ha még a vizsgán is megbukom, akkor lesz aztán baj.. Úgyhogy ezt talán mégse kéne bejátszani. A többiről meg majd megkérdem Mátét, pénteken. Csak addig kell kibírnom..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat